Acasă Blog Drumurile noastre sunt pline de șoferi bețivani

Drumurile noastre sunt pline de șoferi bețivani

137
0

Am citit adineauri un articol publicat pe CraiovaForum sau ceva de genul. Era despre o razie a Poliției Rutiere care a constatat că pe drumurile patriei umblă foarte mulți bețivani cu mașina. Și pe măsură ce avansăm ca societate vor fi tot mai mulți la număr pentru că nimeni nu face nimic pentru a stopa fenomenul. Există mari probleme cu alcoolul în România pe care puțini vor să le recunoască. Mergeți de curiozitate de la 7 AM la 8 AM într-un magazin de pe la țară și vedeți ce „alimente” se cumpără la 2, 2.5 sau chiar 3 litri. Și obiceiul ăsta cu boschetăreala a fost adus și la oraș, aceeași poveste și aici.

Din punctul meu de vedere, pentru a scăpa de acești inconștienți, ar trebui anulat permisul de conducere cu interdicție de a mai circula pe drumurile publice din România. Să nu mai poată cei prinși băuți la volan să-și mai recupereze vreodată acest privilegiu, de a fi șoferi. De amenzi, de dosare penale nu se mai sperie nimeni așa că ar fi cazul să fie instaurate niște măsuri mult mai stricte. Să le anuleze permisele la boschetarii ăștia care ies la șofat după 10 beri, că nu se mai poate cu ei.

Probabil e nevoie de ceva dramă, e nevoie să se petreacă ceva nenorocire, să vuiască televiziunile o lună pentru a se implementa o schimbare, o înăsprire a pedepselor pentru cei prinși băuți la volan.

DISTRIBUIȚI
Nu sunt blogger, nici nu am intentia... Dar cred ca blogosfera poate face lumea un loc mai bun

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here