Acasă Blog Ce trebuie să urmărim atunci când cumpărăm o tablă magnetică?

Ce trebuie să urmărim atunci când cumpărăm o tablă magnetică?

460
0
tablă magnetică

Atunci când ai nevoie de table magnetice nu prea știi ce să alegi. Te uiți prin magazinele online, singurele capabile să vină în fața clientului cu diversitate.

Cu toate acestea, parcă nici prea multă diversitate nu face bine mai ales atunci când este vorba despre un domeniu cu care nu ai mai avut niciodată de-a face. Astfel, în cele ce urmează vei vedea ce anume trebuie să urmărești atunci când cauți să cumperi o tablă magnetică. Care sunt aplicațiile cele mai uzuale pentru aceste table magnetice? Ele sunt folosite de cele mai multe ori prin corporații, prin sălile de ședințe, pe la grădinițe, ori în locurile în care se lucrează după anumite scheme ce trebuie reținute și ulterior modificate.

Ce trebuie să urmărim atunci când cumpărăm o tablă magnetică?

  1. Dimensiunea – în mod normal, tablele magnetice nu au dimensiuni impresionante pentru că nu prea este nevoie. Cu toții ne gândim la acele table imense de la clasă, în școală, din sticlă, pe care scriam cu creta. Există și table magnetice de asemenea dimensiuni, sau de dimensiuni apropiate de genul 100 x 340 cm, însă acestea sunt destinate spațiilor foarte mari în care trebuie așternute foarte multe idei. Așadar, dimensiunea tablei magnetice este foarte importantă pentru că va ocupa un spațiu considerabil chiar dacă are doar 90 x 120. Spațiul necesar pentru operarea ei este mult mai mare față de dimensiunea generală, lucru ce trebuie luat în calcul la achiziție. În funcție de dimensiune trebuie ales locul liber în care să fie folosită.
  2. Materialul – în ultima vreme au apărut table magnetice din sticlă, grosime destul de bună – 4 milimetri, cu spate fabricat din metal galvanizat. Acestea pot să se transforme oricând într-un obiect decorativ de nota 10. Cu toții căutăm din când în când să mai aducem un plus de design birourilor iar aceste table magnetice din sticlă, ce nu dispun de cadru, pot fi încadrate foarte simplu și rapid în orice peisaj, mai ales dacă discutăm despre clădiri moderne.
  3. Culoarea – în mod normal, tablele magnetice sunt de culoare albă, însă dacă veți opta pentru cele din sticlă, aveți de ales între negru, alb, albastru, roșu,  și verde. Atât timp cât există aceste opțiuni, rămâne la alegerea voastră dacă doriți să investiți mai mult doar pentru culoare. Tablele din sticlă sunt o opțiune foarte bună pentru spațiile de birouri și sălile de ședințe moderne.
  4. Mobilitatea – aici aveți de ales între tablele magnetice pe rotile sau cele fixe, care se prind cu șuruburi pe perete. Trebuie să vă gândiți foarte bine la scopul pentru care cumpărați o asemenea tablă magnetică pentru a lua decizia corectă. Dacă este vorba despre o sală de ședințe, una singură, se poate opta pentru o tablă magnetică fixă. Dacă aveți mai multe săli și doriți o singură tablă magnetică, puteți opta pentru una cu rotile pe care să o mutați dintr-o cameră în alta. Puteți face economie cu o singură tablă magnetică la mai multe săli.
  5. Numărul de fețe – există table magnetice și cu două fețe, rotative. Evident, sunt mobile și se adresează celor care doresc să aibă mai mult spațiu pe care să se desfășoare fără să fie nevoiți să șteargă și nici să plătească mai mult pentru o tablă magnetică de dimensiuni mult mai mari. Acestea sunt un compromis destul de bun dacă ne gândim la raportul preț-suprafață.

Așadar, acestea sunt cele mai importante 5 aspecte de care trebuie să ții cont atunci când ai de gând să cumperi table magnetice. Mare atenție la dimensiune, la material, la culoare dacă aveți pretenții deco, la mobilitate și nu în ultimul rând la raportul preț-suprafață.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here