Acasă Blog Cadourile personalizate – funny și, mai nou, perfecte pentru iubitorii de animale

Cadourile personalizate – funny și, mai nou, perfecte pentru iubitorii de animale

266
0

Dacă se apropie ziua de naștere a unei prietene apropiate și nu știi ce să îi mai cumperi, răspunde la următoarele două întrebări: Este o persoană veselă, ce adoră lucrurile amuzante? și Este ușor de integrat în categoria “dog person” și iubește câinii fără stăpân?

Ai răspuns cu DA? Atunci, pe lângă cartea scrisă de autorul ei preferat, pe care nu o are în colecție, sau geanta aia faină, pe care ți-a arătat-o pe Messenger de cel puțin două ori, optează pentru un produs din categoria cadouri personalizate.

De ce să alegi un cadou personalizat?

Chiar numele spune de ce să îl alegi – pentru că se poate mula cu ușurință, de fiecare dată, pe personalitatea celui care îl primește. Pe lângă acest evident avantaj, un cadou personalizat reprezintă o alegere bună deoarece:

  • Dă frâu liber imaginației!

Multitudinea de opțiuni pe care o ai pentru a imprima un text sau o imagine pe un anumit obiect îți va da satisfacția de a oferi un cadou amuzant, exact pe sufletul sărbătoritei.

  • Unde-s doi, puterea crește!

Iar numărul variantelor disponibile se mărește – făcând alegerea mai ușoară. Poți alege să printezi o cană, o pernă, un mousepad sau, desigur, un tricou! Orice produs ai alege, poți avea certitudinea că va exprima sentimente și va construi amintiri frumoase.

  • Mai ieftin, mai mult loc pentru alte surprize!

Spre deosebire de produsele lipsite de culoare din mall-uri, cele personalizate sunt mai ieftine și, adesea, chiar mai calitative. Achiziționarea unui cadou personalizat va face loc în punguța de cadouri și altor articole menite să pună un zâmbet uriaș pe chipul sărbătoritei.

Ruvix – de la un simplu tricou, la cadoul perfect

Dacă ai ajuns până aici (și sigur ai răspuns cu DA la cele două întrebări din intro), atunci alege pentru prietena ta un cadou aparte – tricouri cu mesaje din gama petsonality, care vor îndemna pe toată lumea la fapte bune.

Prin oferirea oricărui tricou din această gamă (produse cu o grafică special concepută pentru iubitorii de animale), nu doar că oferi un cadou deosebit cuiva drag, ci ajuți câinii fără stăpân să își găsească o casă. De altfel, tot profitul din vânzarea acestor produse va fi direcționat către centrele de animale fără adăpost.

Cum și de unde a început totul?

Când pasiunile se întâlnesc creează proiecte extraordinare. Ajtai Krisztina este o tânără de 26 de ani, din Cluj, care a îmbinat dragostea pentru animăluțele abandonate cu fotografia astfel încât aceasta din urmă să reușească să aducă un adăpost frumos suflețelelor fără stăpâni.

Cauza este de admirat și merită promovată mai mult. Pozând animalele fără adăpost (în special câini), tânăra pasionată de fotografie a creat un cont pe o rețea de socializare prin care încurajează adopția, cu ajutor pozele în care se regăsesc câini și pisici în ipostaze adorabile.

De altfel, ea este cea care i-a ajutat pe cei de la Ruvix să conceapă design-ul tricourilor din gama Petsonality!

Ajtai Krisztina spune că este foarte mulțumită de rezultatele proiectului ei de suflet, mulți dintre câinii pozați de ea ajungând să-și găsească rapid stăpâni, atât în țară, cât și în străinătate.

Așadar, cu un sigur tricou poți aduce mai multă fericire decât crezi! Dacă problema câinilor fără adăpost nu este atât de vizibilă, asta nu înseamnă că nu există.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here