Acasă Blog Bucătăria mutată în balcon – invenție românească încă nebrevetată

Bucătăria mutată în balcon – invenție românească încă nebrevetată

238
0

Mergeam ieri seară pe stradă și am observat o chestie interesantă, cel puțin pentru mine. Am văzut vreo 3 mici bucătării improvizate, în blocuri diferite, montate prin balcoane. Stăteam așa și mă gândeam, oare mai există în lumea asta o asemenea idioțenie? Sau suntem cei care trebuie să o brevetăm?

Bucătăria mutată în balcon este o prostie din multe puncte de vedere. În principal, spațiul este foarte mic și… nu pricep de ce naiba ai vrea o bucătărie gen tabacheră? Să nu ai loc nici să te apleci dacă-ți cade lingura pe jos, ori să bagi oala cu sarmale la cuptor.

Românii fac chestia asta, adică mută în balcon bucătăria pentru că vor să mai facă o cameră. Cumpără de exemplu un apartament cu 2 camere cu bucătărie mare și care are și balcon la bucătărie, bucătăria o mută în balconetele ăla de 2 metri pătrați și în restul spațiului mai fac o cameră.

Da, e o metodă de a „economisi” bani. De ce să cumpere românul 3 camere din prima când găsește el ceva mai ieftin cu 2 camere, repară un pic, sparge un perete doi și obține trei camere. Băi fraților nu vreau să fiu răutăcios dar mie unul mi se pare o prostie chestia asta pentru că ani de zile de exemplu, eu am stat la garsonieră. Bucătăria avea vreo 12 metri pătrați și mi se părea foarte mică. Cum naiba să faci una de 2-3 metri pătrați? E un chin, o condamnare…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here