Acasă Blog Până și Daciile făcute la noi sunt mai ieftine în Germania

Până și Daciile făcute la noi sunt mai ieftine în Germania

161
0
Dacia

Eu când am zis că țara asta a ajuns bătaia de joc a tuturor, s-a supărat lumea pe mine. Cum e posibil frate ca Dacia să se vândă mai ieftin în Germania decât în România?

Uitați-vă și voi la imaginile de mai jos și o să vedeți cum stă treaba. Fără Programul Rabla, prețul pur de achiziție, cel normal. Adică la români Dacia e mai scumpă… De ce? Nu știe nimeni, poate pentru că e mai fraier decât neamțul.

Poate pentru că românul se aruncă și la leasing-uri și la de toate indiferent că plătește mașina dublu. Atunci, ce mai contează că Sandero Access costă la noi 7570 euro TVA Inclus, iar la neamț 6999? Cu  571 euro mai scump…

Cui îi pasă că Logan MCV costă în România 8360 euro varianta Acces în timp ce varianta Acces a nemților costă 7990 euro? Cu 331 euro mai mult pentru român.

Păi care este logica domnilor de la Dacia? De ce românului care-i vindeți mașina îi cereți cu sute de euro mai mult în condițiile în care nivelul lui de trai este de 5-6 ori sub neamț? Băi dar chiar așa am ajuns bătaia de joc a occidentului?

DISTRIBUIȚI
Nu sunt blogger, nici nu am intentia... Dar cred ca blogosfera poate face lumea un loc mai bun

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here