Acasă Blog Băncile au luat-o razna în România, dar prost e întotdeauna cel care...

Băncile au luat-o razna în România, dar prost e întotdeauna cel care dă

311
0
Băncile

Fraților, băncile au luat-o pe ulei rău de tot în România, am văzut dobânzi la credite de nevoi personale de 12%, DAE de 14%  dar na, prost nu este cine cere, prost este cel care dă.

Întotdeauna a fost așa. Sunt curios, toate băncile astea gen ING prin țările lor de baștină gen Olanda, tot cu 12% dobândă dau creditele? Cred că dacă ar face chestia asta în străinătate, ar da faliment. În România se pare că oricât de mare a fi povara, oamenii tot se duc să ia bani de la bancă.

Nu știu fraților, nu ne mai săturăm de lăcomia asta, de mentalitatea asta defectă care ne împinge la consum. Oamenii se mai ponderează și ei, mia pun stop, numai românii nu. Cum să iei mă credit din bancă cu 14% dobândă? 14% frate, nu 1%, nu 2% cum se dau prin străinătate creditele.

Faceți fraților cu sula mare băncile că și aveți salarii. Avem salarii de Africa dar consum peste Monaco, așa ceva nu s-a mai văzut cred că nicăieri în lume.  Mă uit prin magazine cum se duce lumea să facă rate la televizoare de 1 metru jumate cu care să înlocuiască probabil un perete al camerei.

Ce faceți fraților cu asemenea televizoare că nu sunt proiectate pentru apartamentele noastre cu 2 camere? Există o distanță oficială la care trebuie să stai de TV astfel încât să nu-ți distrugi ochii și să vezi imaginea cum trebuie, cu cât este mai mare aparatul cu atât distanța trebuie să fie mai mare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here