Acasă Blog Te poți lua după recenziile lăsate la produsele comandate online de către...

Te poți lua după recenziile lăsate la produsele comandate online de către români sau nu?

151
0
recenziile

Urmăream ceva recenzii pe site-ul celor de la Altex. V-am povestit mai demult că vreau să cumpăr ceva cafetieră. Ca orice om rațional, înainte să cumpăr un produs electronic, intru pe YouTube să văd ceva recenzii, apoi dacă e ok și-m place ceea ce văd, merg mai departe și caut recenzii românești. Nu acele recenzii de pe site-urile de afiliere, ci recenziile celor care au cumpărat produsul apoi au revenit în magazin pentru a-i acorda între una și cinci steluțe. Așa e la Altex. Ei bine, ce-am văzut pe acea pagină la cafetiera care mă interesa pe mine în mod special, m-am crucit. M-am crucit de cât de cârcotași pot să fie unii români. Unii dintre ei nici măcar nu au înțeles scopul acestor recenzii de pe site.

Unii dintre ei au acordat 2-3 steluțe din cauza livrării defectuoase. E bine ca atunci când vezi un produs fain și ești surprins de puținele steluțe, să intri să vezi care au fost de fapt nemulțumirile oamenilor pentru că s-ar putea să ai mari surprize. Sunt acolo produse de calitate superioară cu 2-3 steluțe din motive ce nu țin neapărat de produsele în sine. Că așa sunt românii, niște răzbunători cam prostănaci.

Mai erau unii, care au fost nemulțumiți nevoie mare de faptul că după ce luau cana din cafetieră, sistemul anti picurare nu funcționa chiar ok și mai cădeau vreo două picături. Și pentru asta ai dat 2 steluțe la produs? Hai măi fraților, nu mai fiți așa de cârcotași. Că sunt unii care văd acolo rating mic la produs și au impresia că e de proastă calitate. Nici nu mai intră să citească aberațiile voastre.

DISTRIBUIȚI
Nu sunt blogger, nici nu am intentia... Dar cred ca blogosfera poate face lumea un loc mai bun

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here