Acasă Blog Samsarii și combinatorii de pe OLX și-au făcut canale de YouTube mai...

Samsarii și combinatorii de pe OLX și-au făcut canale de YouTube mai nou

241
0
samsarii

Nu mai avem loc de samsari nici pe YouTube. Am văzut că au început și pe acolo să-și facă veacul, punând în titlu bineînțeles cuvântul care atrage vizualizări ca rahatul muște „țeapă”. Cât de retard să fii frate să faci samsareală și tu să vorbești despre țepele date de către samsari ție sau altora. Sau să pui clipuri în care încerci să negociezi ca nesimțitul sute de euro dintr-un preț și așa mic pentru o coajă de mașină, pentru un autoturism care într-o țară normală, și-ar fi găsit demult sfârșitul pe la fier vechi.

Și culmea, că genul acesta de clipuri atrag oamenii asemenea samsarilor, atrag genul ăla de public analfabet care visează la munți de bani fără să fie nevoiți să miște un pai. Și când văd câte comentarii se strâng pe la clipurile acestor samsari de laudă, de idolatrizare, mi se face și scârbă și teamă în același timp. De ce? Pentru că îmi dau seama cât de mulți proști, cât de mulți leneși sunt pe meleagurile noastre.

Și într-un fel are sens pentru că nu s-a văzut până acum o țară prosperă plină de leneși, nu? Logic că atât timp cât oamenii unei țări sunt leneși, fug de muncă ca dracul de tămâie, și țara va fi una prosperă. Toate țările occidentale și-au clădit prosperitatea prin muncă. Nu prin combinații, nu prin cohorte de leneși analfabeți care comentează pe la clipurile samsarilor că ei nu vor să dea niciun ban la stat, că statul nu a făcut nimic pentru ei și aberații de-astea. Oare așa zic și americanii? Da, americanii care au clădit un continent întreg prin muncă în câteva sute de ani doar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here