Acasă Blog Haideți că a apărut și Programul Rabla pentru electrocasnice

Haideți că a apărut și Programul Rabla pentru electrocasnice

162
0
Programul Rabla pentru electrocasnice

Ăsta mai lipsea, că în rest, le avem pe toate. Fiți atenți, primiți între 200 și 400 de lei prin cupoane de la stat ca să vă schimbați electrocasnicele mari vechi. Mașini de spălat, frigidere, aparate de aer condiționat, etc.

Aceste tichete valorice le dați în magazinele de electrocasnice și cumpărați produse catalogate A++ sau A+++ ceva mai ieftine. Pentru mașinile de spălat de exemplu, voucherele sunt de 200 de lei și trebuie să dai la schimb și vechiul electrocasnic. Nu e prea mare vrăjeală în acest caz pentru că înainte la Altex de exemplu, cumpărai o mașină de spălat și-ți dădeau ei 100 de lei reducere în plus.

Acum să stai să completezi formulare pe la stat, să te caute să vadă dacă ai impozitele plătite, totul pentru 100 de lei reducere, mi se pare destul de puțin dar în fine, când vreodată oamenii angajați la stat au fost capabili să vină cu ceva coerent și competent? Și cu Programul Rabla sunt probleme și multă birocrație, mai bine îți vezi de treabă decât să alergi după acele vouchere de 1500 de euro.

Cred că orice contact cu instituțiile statului ar trebui evitat. Orice minut petrecut în preajma funcționarilor acri parcă-ți scad o oră din viață.

DISTRIBUIȚI
Nu sunt blogger, nici nu am intentia... Dar cred ca blogosfera poate face lumea un loc mai bun

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here