Acasă Blog Doar 3 motive pot sta în spatele existenței unui canal de YouTube

Doar 3 motive pot sta în spatele existenței unui canal de YouTube

166
0
YouTube

Ne îndreptăm încet dar sigur către acele vremuri în care fiecare cetățean de pe planetă va avea vlog, canal de YouTube. Cred treaba asta pentru că în ultima perioadă, multă lume din jurul meu a făcut acest pas către producția de materiale video pentru YouTube. Nu știu ce i-a îndemnat să facă acest lucru, nu este treaba mea dar cert este că oamenii s-au apucat de vlogging. Am stat însă și m-am gândit un pic, cam care ar fi motivele pentru care cineva s-ar apuca de YouTube, și am găsit doar trei, mari și late.

Doar 3 motive pot sta în spatele existenței unui canal de YouTube

  1. Banii – unii au auzit că se fac bani din YouTube, cu AdSense sau sponsorizări ori donații. Așa că s-au lipit asemenea românului clasic, ca musca de rahat. Că așa e românul, unde simte că-i loc de făcut bani, se bagă repede chiar dacă nu-l recomandă nimic pentru acea acțiune.
  2. Faima – unii au crescut cu lipsă de afecțiune, cu lipsă de apreciere, iar YouTube le permite să pună bazele unei comunități în care să poată tria cine rămâne și cine pleacă. Există oameni care pot aprecia materialele tale pe YouTube și implicit pe tine, ca și creator.
  3. Altrusimul – mai rar întâlnit dar el există, este vorba despre acei oameni care doresc să învețe pe cei din jur care sunt interesați de anumite domenii în care ei excelează, câte una, câte alta. Astfel, își deschid un canal de YouTube educativ. Repet, destul de rar vezi așa ceva la noi.
DISTRIBUIȚI
Nu sunt blogger, nici nu am intentia... Dar cred ca blogosfera poate face lumea un loc mai bun

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here