Acasă Blog Despre terenurile date la schimb de primării naționalizaților

Despre terenurile date la schimb de primării naționalizaților

149
0

M-am uitat un pic prin oraș, au început să apară fel de fel de construcții pe fel de fel de terenuri, care mai de care mai ciudate, unele dintre aceste terenuri până să pară case pe ele nici nu ai fi știut că există. Una dintre variante este bineînțeles cea cu naționalizările, Primăria trebuie să dea la schimb terenuri celor cărora comuniștii le-au luat abuziv.

De obicei aceste procese durează mult și bine prin instanțele românești și nu toate au la bază documente reale. Se fac multe matrapazlâcuri cu terenurile prin orice oraș al țării, nimeni nu verifică, nimeni nu se auto sesizează. Mă uitam aici la mine în spatele blocului. Cineva a îngrădit o coamă a dealului, cică este terenul lui.

Mâine poimâine cred că o să vină cineva să ne dea afară din bloc, că e terenul lui sub bloc și are dreptul să-l dărâme. Mi se pare ciudat și faptul că foarte multă lume are bani de construit case, că dacă te uiți în jur, nimeni nu prea muncește iar care muncește se vaită de bani mai rău ca ăla care nu muncește nimic.

Curios și cum an de an tot mai mulți se trezesc că au terenuri sau case de primit pe urma părinților sau bunicilor sau străbunicilor desproprietăriți acum zeci de ani. Și ne mai mirăm de unde au unii și alții bani de mașini scumpe. Că apar prin oraș și terenuri de vânzare unde cândva n-a fost nici măcar pârloagă.

DISTRIBUIȚI
Nu sunt blogger, nici nu am intentia... Dar cred ca blogosfera poate face lumea un loc mai bun

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here