Acasă Blog Despre ranchiuna prostească a celor care ți-au fost prieteni cândva

Despre ranchiuna prostească a celor care ți-au fost prieteni cândva

146
0
ranchiuna prostească

Cu toții avem câte-un fost prieten care s-a supărat pe noi ca țiganul pe sat, absolut degeaba sau dintr-o prostie, și care acum nu ne mai răspunde nici măcar la SMS-urile pe care le trimitem de Crăciun, de Paște sau de Revelion. Sau câte-un fost prieten care după ce că a dat cu mucii în fasole, nici măcar să-și ceară scuze nu are bunul simț să o facă.

Există din păcate printre noi acest gen de personaje care au impresia că sunt ceva Dumnezei pe Pământ, că ei le știu pe toate, că ei au întotdeauna dreptate, că ei sunt prea sus pe treapta socială ca să dea telefoane altora și alte aroganțe de 2 lei total nefondate de genul. Oameni care în realitate n-au două de cinci în buzunar, însă critică și se grăbesc să jignească pe toți cei care au doi de cinci în buzunar.

Oameni care se cred mereu superiori, oameni care te jignesc și te desconsideră doar pentru că ai o părere sau o viziune diferită de ale lor. Oameni care sunt în stare să stea așa ranchiunoși, urâcioși, supărăcioși ani de zile, nu sună, nu dau sms-uri, când te văd pe stradă se fac că nu te văd și așa mai departe. Din punctul meu de vedere, cu asemenea oameni nici nu merită să fii prieten. De ce? Pentru că mereu o să ai de pierdut, mereu o să fii jignit și batjocorit de ei indiferent cât de mult îi ajuți.

Pentru ei nu contează că i-ai ajutat ani de zile cu de toate, cu tot ce au avut nevoie. Așa că, fraților, am decis. Nu-mi mai bat capul cu oameni dacă dau semnale că ar fi nerecunoscători sau aroganți pe nedrept.

DISTRIBUIȚI
Nu sunt blogger, nici nu am intentia... Dar cred ca blogosfera poate face lumea un loc mai bun

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here