Acasă Blog Despre problemele cu Google Chrome din ultima vreme

Despre problemele cu Google Chrome din ultima vreme

250
0

Mă disperă Google Chrome în ultima vreme. Se blochează complet când îți e lumea mai dragă și nu ai altă soluție decât END TASK. Și, evident, e posibil să pierzi paginile pe care le ai deschise. Pe mine m-a enervat la culme acum câteva zile când în timp ce scriam niște articole în WordPress direct, s-a gândit el să se blocheze și să mă lase fără câteva minute bune de muncă. Faci rapoarte și nimic, nu înțeleg ce se întâmplă.

De când am acest PC nu m-am mai confruntat cu asemenea probleme și mă văd nevoit să trec să folosesc Opera din nou. Efectiv m-am săturat să mă trezesc cu ecranul blocat complet când îmi e lumea mai dragă. E nasol să te obișnuiești ani de zile cu un singur Browser și dintr-o dată să te trezești nevoit să folosești altceva.

Nu este o rocadă care să avantajeze, cel puțin nu din punct de vedere al productivității pentru că unele parole am observat că nu s-au importat cum trebuie în Opera din Chrome, la unele site-uri am rămas fără username și așa mai departe.

E enervant. Sper ca pe viitor să-i facă ăștia de la Google ceva update și să rezolve problemele, altfel s-ar putea să mă întorc la Opera definitiv, prima mea dragoste în materie de browser de internet.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here