Acasă Blog Despre problemele cu Google Chrome din ultima vreme

Despre problemele cu Google Chrome din ultima vreme

161
0

Mă disperă Google Chrome în ultima vreme. Se blochează complet când îți e lumea mai dragă și nu ai altă soluție decât END TASK. Și, evident, e posibil să pierzi paginile pe care le ai deschise. Pe mine m-a enervat la culme acum câteva zile când în timp ce scriam niște articole în WordPress direct, s-a gândit el să se blocheze și să mă lase fără câteva minute bune de muncă. Faci rapoarte și nimic, nu înțeleg ce se întâmplă.

De când am acest PC nu m-am mai confruntat cu asemenea probleme și mă văd nevoit să trec să folosesc Opera din nou. Efectiv m-am săturat să mă trezesc cu ecranul blocat complet când îmi e lumea mai dragă. E nasol să te obișnuiești ani de zile cu un singur Browser și dintr-o dată să te trezești nevoit să folosești altceva.

Nu este o rocadă care să avantajeze, cel puțin nu din punct de vedere al productivității pentru că unele parole am observat că nu s-au importat cum trebuie în Opera din Chrome, la unele site-uri am rămas fără username și așa mai departe.

E enervant. Sper ca pe viitor să-i facă ăștia de la Google ceva update și să rezolve problemele, altfel s-ar putea să mă întorc la Opera definitiv, prima mea dragoste în materie de browser de internet.

DISTRIBUIȚI
Nu sunt blogger, nici nu am intentia... Dar cred ca blogosfera poate face lumea un loc mai bun

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here