Acasă Blog De ce e important să ai un fast food bine echipat

De ce e important să ai un fast food bine echipat

277
0
fast food

A avea un fast food foarte bine dotat în ziua de azi nu cred că ar trebui să mai fie o opțiune pentru nimeni, ci mai de grabă o obligație. Am mers aseară să iau un sandvici de la o shaormerie de la care nu mai cumpărasem niciodată nimic și am observat un pic „aparatura” cu care fata se chinuia destul de serios doar ca să-și facă meseria bine. Haideți să vedem de ce este mai mult decât indicat să ai un fast food foarte dotat sau mai bine zis dotat corespunzător anului modern 2019, aviz amatorilor care doresc, sau se gândesc să deschidă un business în acest domeniu în viitorul apropiat, mediu sau îndepărtat.

 De ce e important să ai un fast food bine echipat

  1. Personalul nu se mai chinuie. Are suficient stres că trebuie să stea ore multe în picioare, că trebuie să aibă de-a face cu oameni unii dintre ei nu tocmai prietenoși sau educați, că trebuie să stea într-o căldură destul de mare deși afară sunt multe grade cu plus deja. Dacă vrei angajați care să stea perioade lungi de timp la tine, trebuie să ai echipamente fast food performante care să îi ajute, care să le ușureze munca, nu care să-i facă să-și blesteme ziua în care s-au născut. E lipsă de respect față de personal să îi obligi să lucreze cu fel de fel de echipamente defecte sau foarte vechi care oricum nu mai fac fașță cerințelor moderne.
  2. Un fast food echipat este un fast food rapid. Ideea din spatele unui fast food, este aceea de a servi oamenilor o mâncare rapidă. Dacă nu ai echipamente moderne cu care să lucrezi, numai rapid nu o să servești tu. Secolul în care trăim nu se numește degeaba „secolul vitezei”. Nimeni nu prea mai are timp de nimic, ce să mai spunem de stat la coadă la fast food. Păi dacă și la fast food unde se presupune că trebuie să se servească „mâncare rapidă” se stă la coadă minute bune, ceva clar nu este în regulă. Este lipsă de respect față de client să-l ții așteptând după mâncare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here