Acasă Blog Compactoarele pentru deșeuri reciclabile – o necesitate

Compactoarele pentru deșeuri reciclabile – o necesitate

427
0
deșeuri reciclabile

Vremurile pe care le trăim necesită o mare atenție la poluare, conceptul de reciclare a atins un nou apogeu mai ales în contextul în care schimbările climatice cauzate de această poluare nu sunt deloc de neglijat. După semnarea Acordului Climatic COP 21 de la Paris (2015), fiecare țară semnatară (majoritatea statelor lumii) s-au angajat să reducă nivelul de poluare individual, la nivel de stat, astfel încât în următorii ani temperatura medie globală să nu depășească +2 grade Celsius față de Epoca Pre-Industrială, iar schimbările climatice să nu mai fie o problemă atât de mare cum sunt astăzi.

Uniunea Europeană, fiind practic atât gazda cât și inițiatoarea acestui Tratat Climatic, a trebuit să impună primele reguli. Astfel, au ieșit la suprafață câteva idei noi pentru noi, românii, oameni care nu am prea avut de-a face cu reciclarea până acum. Aceste compactoare deșeuri au început să fie din ce în ce mai vizibile în special în preajma centrelor comerciale unde se adună de obicei multe astfel de gunoaie care pot fi atent selecționate și ulterior reciclate. Discutăm despre niște utilaje destul de simplu de folosit și destul de ieftine pentru cei care produc multe deșeuri. Să nu uităm că deșeurile reciclabile pot fi vândute și astfel, investiția în compactoare poate fi recuperată.

De unde se pot cumpăra aceste compactoare pentru deșeuri reciclabile

Evident, nu este vorba despre niște echipamente specifice magazinelor de bricolaj. Echipamentele industriale de acest gen se găsesc doar online, prin prisma producătorilor gen AweCompactors.ro. Puteți să-i contactați dacă aveți un mic sau mare business iar la final de zi/săptămână/lună, observați că se adună foarte multe deșeuri care pot fi balotate și reciclate. Știu că este genul acela de investiție de care majoritatea antreprenorilor români or să fugă, întrucât nu aduce profit ci reușește doar să se amortizeze prin prisma vânzării deșeurilor respective mai departe către reciclatori, însă sper ca pe viitor să apară o oarecare schimbare în mentalitatea tuturor, o schimbare care să ne facă mai înțelegători și mai dornici să trăim pe o planetă mai curată și mai puțin poluată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here