Acasă Blog 6 motive să instalezi o balustradă din sticlă în locul uneia standard

6 motive să instalezi o balustradă din sticlă în locul uneia standard

161
0
balustrada din sticla

Sticla este de departe materialul secolului 21 în materie de construcții și design interior. Sticla a căpătat o rezistență atât de mare, încât a început să fie folosită cu succes chiar și la poduri. Există în acest moment o mulțime de poduri și platforme din sticlă la nivel mondial destul de faimoase pentru priveliștile pe care le oferă.

Astfel, era de așteptat ca acest material să invadeze oarecum și sectorul arhitecturii rezidențiale, sectorul designului interior. Astăzi vom discuta despre un produs al celor de la ABC Ludens, respectiv despre o balustradă de sticlă pe care toată lumea ar trebui să o monteze în propriile case atât timp cât există această posibilitate din punct de vedere tehnic. Haideți să vedem așadar care sunt cele mai importante 6 avantaje pe care le aduce o balustradă din sticlă casei tale.

6 motive să instalezi o balustradă din sticlă în locul uneia standard

  1. Sticla este un material ultramodern. După cum spuneam mai sus, cei care doresc o casă ultramodernă, trebuie să folosească cele mai în vogă materiale de construcții.
  2. Aduce plusvaloare în materie de design. Sticla a fost întotdeauna un material fascinant, a fost folosit pentru design mii de ani iar astăzi, aduce acea plusvaloare de frumusețe pe care cu toții o dorim în casele noastre. Un design modern necesită materiale de construcții moderne.
  3. Lumina naturală poate fi folosită și în zona de trepte. Se face astfel economie de energie, nu mai este necesară iluminarea artificială a treptelor, o zonă foarte importantă a casei din punct de vedere al siguranței.
  4. Sticla din care este confecționată este securizată. Nu există pericolul de accidentare în cazul în care balustrada se sparge. Sticla securizată a fost și va rămâne una dintre invențiile revoluționare în arhitectură, în designul interior.
  5. Rezistența la spargere este foarte mare. Nu trebuie să vă faceți probleme dacă aveți copii sau chestii de genul. Această sticlă se sparge foarte greu. Dacă nu ar fi sigură nu ar fi folosită.
  6. Costurile unei balustrade din sticlă nu sunt mari. Dacă veți compara prețurile unei balustrade standard cu costurile instalării uneia din sticlă veți vedea că diferența nu este foarte mare.
DISTRIBUIȚI
Nu sunt blogger, nici nu am intentia... Dar cred ca blogosfera poate face lumea un loc mai bun

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here