Acasă Blog Țigla metalică – soluția perfectă pentru un acoperiș durabil

Țigla metalică – soluția perfectă pentru un acoperiș durabil

136
0
Țigla metalică

Fără o structură bine definită a acoperișului, nu se poate vorbi despre o lucrare de arhitectură completă. De aceea, indiferent de amploarea proiectului imobiliar pe care îl dezvolți, o analiză atentă a produselor de pe piață în materie de acoperișuri te va ajuta să alegi cea mai bună soluție pentru învelitoare.

Acoperișurile din țiglă metalică – recomandarea experților

Printre cele mai apreciate variante preferate de specialiști se numără acoperișul din țiglă metalică, datorită numeroaselor beneficii pe care le oferă – atât din punct de vedere funcțional și estetic, cât și din punct de vedere al durabilității.

Aspecte de avut în vedere când alegem materialul pentru acoperiș

Când alegem tipul de învelitoare pentru acoperiș, trebuie să luăm în considerare o serie de aspecte pentru a ne asigura că facem alegerea potrivită. Dintre criteriile cele mai importante menționăm:

 • Panta necesară

Se va alege în funcție de destinația clădirii, de tipul de design al arhitecturii și de condițiile meteo specifice locației.

 • Sistem pluvial

Recomandarea specialiștilor este să alegi un sistem pluvial de la același producător de la care alegi învelitoarea, pentru a nu exista riscul apariției unor nepotriviri sau a unor diferențe de culoare între cele două sisteme;

 • Prețurile

Fiecare proprietar își dorește cel mai bun raport dintre calitate și preț, de aceea, bugetul trebuie stabilit cu atenție. Cântărește foarte bine avantajele și dezavantajele înainte de a alege tipul de învelitoare.

Iată de ce țigla metalică ar putea constitui soluția perfectă pentru acoperișul tău:

 • este rezistentă în timp;
 • are o greutate redusă, așadar clădirea nu va fi supusă unei încărcături puternice;
 • este un material ecologic, datorită componentei bio care înlocuiește o parte considerabilă a materialului tradițional din vopseaua care îi dă culoare;
 • are o garanție extinsă împotriva coroziunii – de 30 de ani;
 • în cazul țiglei metalice dublu-modulare, aceasta are un grad sporit de manevrabilitate, astfel că vei putea să demontezi și să înlocuiești, cu ușurință, orice panou de țiglă, chiar și din mijlocul acoperișului;
 • calitatea acestei țigle este reflectată și de proprietățile care asigură un grad sporit de rezistență împotriva razelor ultraviolete;
 • are o garanție pentru păstrarea culorilor de 15 ani;
 • se poate monta cu ușurință, datorită sistemului patentat de îmbinare a panourilor între ele.

Țiglă metalică de la RoofArt – avantaje estetice și durabile

RoofArt este promotor al soluțiilor durabile pe piața sistemelor de acoperiș de mai bine de peste 20 de ani. Grija pentru calitate superioară se reflectă în fiecare produs din portofoliu.

Materia primă folosită în cadrul proceselor de prelucrare – și anume oțelul nordic SSAB – constituie un indicator al excelenței.

De altfel, mulți proprietari optează pentru un montaj din țiglă metalică de la RoofArt deoarece sunt încântați de avantajele estetice și durabile pe care le oferă.

Ce variante de țiglă metalică poți găsi la RoofArt

Varianta clasică – țiglă metalică cu fixare standard în șuruburi, disponibilă în diferite lungimi (maxim 4230 m), diferite grosimi, tipuri de acoperiri, texturi și culori;

Varianta dublu-modulară – țigla metalică cu prinderi ascunse, formată din panouri de lungime de 755mm, o alegere care implică costuri ceva mai mari decât în primul caz, însă este o investiție care merită. Șuruburile sunt amplasate astfel încât să nu fie vizibile – avantaj atât estetic dar mai ales funcțional, minimizând astfel orice fel de posibilitate de infiltrare a apei pluviale pe lângă garnitura găurilor de la șuruburi. Prezintă ușurință în manevrare și se poate fixa perfect prin intermediul îmbinării panourilor. Calitatea superioară a produsului finit este redată de etanșeitate și de uniformitate, precum și de rezistența sporită timp îndelungat.

 

DISTRIBUIȚI
Nu sunt blogger, nici nu am intentia... Dar cred ca blogosfera poate face lumea un loc mai bun

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here