Acasă Blog Oare companiile străine știu ce fel de firme se ocupă de numele...

Oare companiile străine știu ce fel de firme se ocupă de numele lor prin România?

118
0

Îmi pun destul de des întrebarea asta mai ales atunci când este vorba despre o companie cu care interacționez, cu care intru în dialog pe o anumită temă. Am povestit în trecut ce-am pățit cu firmele românești care se ocupă cu PR Samsung, Asus, Huawei, nu mai reiau discuția. Multe dintre ele sunt firme de apartament care nu au nici măcar un site serios pe internet. Probabil au ajuns la asemenea contracte pe pile și relații cum se merge în România. Și ăia de dincolo nu prea se interesează ce fac românașii pentru că nu discutăm despre o țară bună în vânzări pentru ei.

Recent am pățit-o și cu cei de la TP-Link. Nu știu cine se ocupă de pagina lor de Facebook, transparență zero în acest caz ca-n multe altele. Dacă pui o întrebare pe Facebook sau pe Messenger habar nu ai cu cine discuți. Oamenii mi-au distribuit o postare în care făceam reclamă gratuită la un produs de-al lor. Un încărcător cu 5 porturi USB de 40w. Îl cumpărasem și eram mulțumit de el.

Văzând că cei de la TP-Link România sunt încântați că cineva le laudă produsele degeaba, gratuit, au dat share la postare. Nu știu cum au găsit-o, dar au dat share. Și eu cum sunt interesat să dezvolt site-ul pe care am postat articolul (androidblogger.eu), le-am trimis un mesaj în privat să-i întreb dacă vor să-mi mai trimită produse pentru unboxing, review, etc. Le iau pe semnătură, răspund pentru ele. Le dau înapoi după. Ei bine, n-a fost chip fraților. Nu mi-a răspuns nimeni până în ziua de azi. Nu-i interesează pe oameni. Probabil sunt genul acela de români care vor să le iasă și lor ceva. O trebui să dau șpagă în România ca să fac reclamă gratis la Samsung, TP-Link și alte companii faine care au „baftă” de conducere groaznică. Mi-e scârbă fraților de miserupismul ăsta clasic românesc.

DISTRIBUIȚI
Nu sunt blogger, nici nu am intentia... Dar cred ca blogosfera poate face lumea un loc mai bun

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here