Acasă Blog Dă-te băi, jos, cu bicicleta de pe trotuar

Dă-te băi, jos, cu bicicleta de pe trotuar

96
0

Alaltăieri seară era să dea un prost cu bicicleta peste mine pe trotuar. A oprit în ultima secundă și a început să se uite la mine ca și cum eu aș fi fost vinovat pentru situația creată. Da, eu eram de vină că mergeam prin locul special amenajat pentru pietoni, nu el care folosea un vehicul și după cum știm, locul vehiculelor este pe carosabil.

Mamă frate ce urăsc genul ăsta de români proști, după ce că fac rahaturi și sunt vinovați fără drept de apel, se uită urât la tine sau chiar te înjură deși tu nu ai făcut nimic greșit. Aici avem de-a face cu prostia omenească, cu lipsa de responsabilitate și de asumare a greșelilor.

Evident, după ce am strigat la el „Păi băi vere, pe trotuar se merge cu bicicleta?”, omul s-a făcut mic, privirea agresivă din ochi ce mă învinovățea pentru eveniment a dispărut, a băgat capul în sân și dus a fost. Și bine a făcut, că doar ce mă pregăteam să-i trag un șut în fund în speranța că are să cadă palancă în balta care tocmai se formase lângă noi. Ploua torențial.

Ăștia suntem fraților, oameni aroganți, plini de noi, genul de ființe care se cred superioare indiferent de context, genul de oameni care au impresia că ei nu greșesc niciodată, din contră, atunci când apare un eveniment, cei din jur sunt mereu de vină, indiscutabil.  Asta înseamnă să ai o mentalitate de țăran prost, coborât din vârf de munte direct în civilizație. Mergi cu bicicleta pe trotuar ca la tine pe tarla. Uneori înțeleg că pe la ei pe la țară nu sunt trotuare dar totuși, ar trebui să aibă și ei o urmă de logică.

DISTRIBUIȚI
Nu sunt blogger, nici nu am intentia... Dar cred ca blogosfera poate face lumea un loc mai bun

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here