Acasă Blog Cum alegi pizzeria perfectă pentru comenzi la domiciliu?

Cum alegi pizzeria perfectă pentru comenzi la domiciliu?

144
0
pizzeria

Restaurantele care oferă și servicii de livrare la domiciliu s-au înmulțit. Evoluăm și noi asemenea vesticilor și e clar că timpul se comprimă și pentru noi, nu doar pentru ei. De multe ori nu ne ajung cele 24 de ore ale unei zile pentru a pune la punct, pentru a rezolva toate problemele pe care le avem și chiar dacă ne-am dori să putem da naștere zilei de 30 de ore, nu este cu putință. Astfel, nu rămâne decât să ne adaptăm și să încercăm să câștigăm timp liber pe unde putem.

Cu gătitul se pierde cel mai mult timp în cursul unei zile, așa că a comanda pizza la domiciliu măcar seara, este una dintre soluții. Dacă te bate gândul și pe tine să încerci măcar pe seară să mai salvezi ceva timp liber prin intermediul celor care oferă servicii de livrare mâncare la domiciliu, dacă ești mare amator de pizza, iată cum alegi pizzeria perfectă pentru nevoile tale.

Cum alegi pizzeria perfectă pentru comenzi la domiciliu?

  1. Recomandările de pe Facebook trebuie să fie ok. Atunci când vreți să vedeți care pizzerie e mai ok, prima dată trebuie să mergeți pe Facebook. Românii au obiceiul să-și spună of-ul online. Dacă ceva nu e cum trebuie la un anumit restaurant sau la o anumită pizzerie, pe pagina lor de Facebook or să existe comentarii sau review-uri destul de negative.
  2. Locația trebuie să fie oarecum apropiată de tine. Este un factor important pentru că deși multă lume este dispusă să plătească transportul, să comanzi pizza din celălalt capăt al orașului poate să fie un calvar pentru că durează destul de mult până ajunge livratorul. Este de preferat să alegeți o pizzerie care se află în același sector dacă este vorba despre București.
  3. Ora de preluare a ultimii comenzi: după ora 23. Există cazuri în care terminăm munca destul de târziu și e clar că nu mai avem nici timp nici chef pentru gătit mâncare. Cel mai rapid mod prin care putem salva seara este comanda la domiciliu de la o pizzerie care expediază comenzi până în miez de noapte. Cei de la bonpizza.ro din Sectorul 3 parcă aveau program până la 23:30.
  4. Timpul de livrare este unul decent. Acest aspect contează foarte mult. La fel cum dorim să ne bucurăm de o pizza de foarte bună calitate, ne dorim să o avem înainte să murim de foame. De obicei, livrarea lasă de dorit la multe restaurante care trimit mâncare la domiciliu, însă vă puteți interesa de acest aspect înainte să dați ok-ul pentru expedierea comenzii.
  5. Există în meniu și altceva în afară de pizza. Poate sunteți mai mulți membri în familie și nu toată lumea vrea pizza așa că ar fi recomandat să vă orientați către o pizzerie care se ocupă și cu livrare mâncare Sector 3. Există cei de la bonpizza.ro de exemplu care vă pot trimite paste, platouri, diverse meniuri de tip fast food cu mici și tot ce trebuie.

Desigur, poate voi aveți alte preferințe sau alte cerințe în plus atunci când alegeți pizzeria de la care să faceți comenzi la domiciliu, însă în principal, acestea sunt cele mai importante „sfaturi” care vă vor ajuta să alegeți pizzeria perfectă pentru nevoile sau locația voastră.

DISTRIBUIȚI
Nu sunt blogger, nici nu am intentia... Dar cred ca blogosfera poate face lumea un loc mai bun

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here