Acasă Blog Am găsit minunea asta pe OLX

Am găsit minunea asta pe OLX

144
0
olx

Butonam de zor pe olx într-o seară când, dintr-o dată, apare o imagine cu Windows 98 și cu un anunț de vânzare. Nu am stat prea mult pe gânduri și am vorbit cu omul. Am cumpărat două pachete.

Unul pentru mine și unul pentru un prieten de-ai mei care le avea cu calculatoarele în acea vreme. Probabil și el are niște amintiri la fel de faine legate de acest sistem de operare. Pe mine mă leagă de el primul PC. Era un AMD Duron 1200+ parcă, sau ceva de genul. 512 SD RAM, placă video integrată SIS de 64 MB, HDD de 20 GB, PC pe care mă jucam Delta Force, The Sims, GTA Vice City, AOE, Pharaoh și multe alte joculețe de-astea care astăzi au devenit o simplă amintire.

Cât a costat? 35 de lei bucata, mai mult decât ok zic eu. Având în vedere că e cutia completă, sigilată, eu unul zic că merită. Oricum e mai mult ceva retro, ceva care va sta într-o vitrină frumos, ceva care să ne aducă aminte mereu de vremuri demult apuse, de vremuri frumoase în care oamenii parcă nu se dușmăneau ca-n ziua de azi.

Puteți să căutați și voi, nu știu dacă omul mai are de vânzare, dacă vreți să cumpărați zic. Cred că le-am luat pe singurele pe care le mai avea dar cred că mai sunt oameni care vând asemenea „antichități” pe olx sau lajumate. Bine, nu cred că le veți găsi la 35 de lei bucata dar oricum, pentru ceva așa frumos eu aș fi fost în stare să scot din buzunar și 100 de lei fără niciun fel de problemă sau regret.

DISTRIBUIȚI
Nu sunt blogger, nici nu am intentia... Dar cred ca blogosfera poate face lumea un loc mai bun

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here