Acasă Blog 3 măsuri pe care Facebook trebuie să le ia urgent dacă vrea...

3 măsuri pe care Facebook trebuie să le ia urgent dacă vrea să aibă un viitor

151
0
Facebook

Facebook începe să gafeze dar bine, fiind un gigant, nu prea se încumetă nimeni să-i dea la gioale. E destul de trist să vezi cum un proiect ce-a fost fain cândva, începe să fie unul vai de capul lui. Cred că dacă în viitorul apropiat o să apară altă rețea de socializare care să vină la pachet fără problemele Facebook, o să-i ia fața fără probleme. Așa cum Facebook a luat fața Hi5 în trecut, așa altă rețea o va întrece și o va transforma într-una mai mult decât depășită. Dar mai sunt speranțe, Facebook poate să se salveze dacă reușește să rezolve câteva probleme destul de simple pe care le voi enumera aici.

3 măsuri pe care Facebook trebuie să le ia urgent dacă vrea să aibă un viitor

  1. Să nu mai folosească datele personale ale utilizatorilor pentru a face bani. În trecut, Facebook obișnuia să vândă aceste date celor interesați. Sunt convins că nu s-a potolit la acest capitol.
  2. Să „repare reach-ul organic”. Da. Acum este defect. Degeaba investești în like-uri pentru pagina ta dacă atunci când postezi, anunțurile tale apar la nici 25% dintre cei care au dat like. E o metodă jegoasă prin care Facebook te forțează să folosești Ads-urile. Adică alți bani. Adică degeaba ai dat banii pe like-uri, fraiere, că dacă vrei să ai reach trebuie să plătești iar.
  3. Să repare aplicația mobilă. Nu este defectă din punct de vedere tehnic, doar că aceasta consumă foarte multă baterie. Eu unul am dezinstalat-o de pe telefon și am câteva ore bune funcționare în plus. Eu înțeleg că e o aplicație complexă dar cred că se poate și mai bine.
DISTRIBUIȚI
Nu sunt blogger, nici nu am intentia... Dar cred ca blogosfera poate face lumea un loc mai bun

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here