Acasă Blog 3 aparate de sudură profesionale care îți facilitează munca

3 aparate de sudură profesionale care îți facilitează munca

131
0

Fie că dorești să repari ceva în grădină sau în casă, sau ești de profesie sudor și vrei să îți suplimentezi veniturile, trebuie să ai cel puțin un aparat de sudat de calitate.

Existând numeroase tipuri de aparate de sudat pe piață, alegerea celui potrivit poate părea dificilă.

Pentru a te bucura de rezultate excelente, DeTop îți recomandă să optezi pentru aparate de sudură profesionale. Chiar dacă au un preț mai mare față de cele de uz casnic, acestea se bucură de rezistență și de o durată de viață mai mare, ajutându-te să obții rezultatele scontate.

Necesitatea achiziționării unui aparat de sudat profesional

Dacă pentru repararea unor suprafețe metalice sau pentru începerea unor proiecte de bricolaj pot fi folosite aparatele de sudură autogen, în cazul în care este vorba de lucrări în regim intens (șantier de construcții) este neapărat nevoie de un produs performant, care să facă față cu succes condițiilor de lucru.

Aparatele de sudură profesionale sunt de mai multe tipuri, dintre care: aparate de sudură tip invertor, aparate de sudură MIG/MAG, aparate de sudură în puncte, aparate de sudură TIG etc.

Cele mai populare sunt modelele profesionale cu invertor, fiind cele mai noi de pe piață. Tehnologia bazată pe silicon le oferă avantajul unei forme compacte și a unor dimensiuni reduse, fiind mai ușor de manipulat și de transportat, chiar dacă este vorba de un produs profesional.

DeTop îți recomandă 3 tipuri de aparate de sudură profesionale de înaltă calitate

De Top este principalul reprezentant al marii companii americane MILLER ELECTRIC în România și pune la dispoziție clienților un număr mare de modele de aparate de sudură profesionale, cu un raport-calitate preț foarte bun.

Specialiștii De Top, ținând cont de dorința cumpărătorilor de a găsi produse durabile, eficiente și ușor de manevrat, recomandă următoarele trei tipuri de aparate de sudură:

  • Aparat de sudură Miller Sl160 – Dispune de tehnologie cu două ventilatoare ce mărește ciclul de sudare, protecție termică, led indicator, sursă de putere în curent continuu portabilă și foarte fiabilă. Are doar 52 kg și sudează cu electrozi de 3,25 mm rutilici, în regim non stop.
  • Aparat de sudură invertor Superior 400 CE – Este recomandat pentru sudarea manuală în curent continuu, cu arc electric. Sudează cu toate tipurile de electrozi (rutilici, bazici, inox, fontă, aluminiu etc.), chiar și în mediu protector de argon. Are un gabarit redus, control instantaneu al transferului picăturilor în sudură, afișaj digital al parametrilor de sudură și dispozitiv de reglare a forței arcului și amorsare rapidă.
  • Aparat de sudură de tip invertor Telwin Technology 216 HD – Este dedicat utilizării în regim profesional cu electrozi de până la 4 mm (toate tipurile de electrozi). Are un gabarit redus, de 47 kg, este fiabil și robust, ușor de întreținut și dispune de reglaj continuu al curentului de sudură, răcire cu ventilator și protecție termică cu termostat.

De asemenea, pe scule.detop.ro se găsesc și accesoriile de sudură necesare, de la clești, la ciocane, electrozi, pistolete, sârme și chiar echipamente de protecție.

Prețul unui aparat de sudură este accesibil și diferă în funcție de model și caracteristici, iar livrarea se efectuează rapid.

DISTRIBUIȚI
Nu sunt blogger, nici nu am intentia... Dar cred ca blogosfera poate face lumea un loc mai bun

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here