Am fost astă seară pe la Carrefour în oraș, să fac niște cumpărături. Ceva normal pentru această perioadă din an. Eu unul deja m-am obișnuit să văd mașini de lux pe locurile destinate persoanelor cu dizabilități pentru că în România, oamenii care au bani sunt de obicei foarte mari nesimțiți.

Ei bine, în această seară era acolo un Audi A8 cu numere negre de Germania. Adică o mașină al unui tânăr care era plecat la muncă în străinătate și care are obiceiul să vină în țară doar de câteva ori pe an, în concediu… Băi frate, eu nu înțeleg două lucruri la tinerii ăștia care pleacă la muncă în străinătate. La unii dintre ei, nu la toți mai bine zis.

2 lucruri pe care nu le înțeleg la tinerii care pleacă la muncă în străinătate

  1. De ce insistă să cumpere toate hârburile de mașini cu motoare uriașe de care nemții abia așteaptă să scape din pricina noilor reglementări în ceea ce privește poluarea? Audi A8 îi trebuie la românul care are un salariu de 2000 de euro în Germania? Că numai asigurarea la mașina aia este 2000 de euro/an. Haina face omul, nu? Altfel te vede lumea când vii în țară cu un Audi A8 și-l pui moț cât mai în față în parcare, la supermarket. Ce rost are să-l cumperi dacă nu-l vede nimeni, nu?
  2. De ce nu se lipește civilizația de ei? Că eu unul sunt 100% convins de faptul că acest tânăr care a parcat la Carrefour acest Audi A8 pe locurile destinate persoanelor cu handicap, nu face așa ceva în Germania. Și dacă nu face acolo, de ce ține nesimțirea în el un an de zile până vine perioada de concediu? Așadar, de ce nu se lipește civilizația de ei?
DISTRIBUIȚI
Nu sunt blogger, nici nu am intentia... Dar cred ca blogosfera poate face lumea un loc mai bun

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here