Acasă Blog 1 Decembrie- ziua națională a ipocriziei

1 Decembrie- ziua națională a ipocriziei

123
0
România

Eu cred că ziua de 1 decembrie ar trebui decretată ziua națională a ipocriziei, nu ziua națională a țării. De fiecare dată când vine 1 decembrie, ies la rampă oameni care 1 an de zile n-au apărut în peisaj cu nimic legat de România. Nici de bine nici de rău. Păi atunci, dacă 1 an de zile te-a durut în cur, cum vrei să cred eu că pe 1 decembrie te-a apucat subit patriotismul și că tu de fapt îți iubești țara de te caci pe tine, nu alta. Sunteți niște ipocriți fraților, toți cei cărora un an de zile nu vă aude omul glasul pe tema asta.

Mai sunt oameni care discută despre tema României, mai sunt oameni care se agită pentru țara asta. Ei da, pe ei îi cred pentru că se văd faptele, nu doar vorbele frumoase de pe Facebook. Am spus de multe ori că dacă Europa ne-ar da pentru fiecare patriot fals de pe Facebook câte 1 euro, am deveni cea mai bogată țară din Uniune. Terminați fraților cu patriotismul ăsta fals că sunteți penibili. Mai ales că mulți dintre cei cărora nu li se aud glăscioarele cu anii sunt și plecați din țară.

Apoi haideți să vă spun eu un mic secret. Dacă ești așa patriot cum susții, nu plecai în altă țară. Banii rămâneau pentru tine pe plan secund, pe locul 1 fiind dragostea de patrie. Da? Cred că e logic. Restul este pură ipocrizie. Și goană după like-uri pe Facebook, unii au văzut că acest subiect adună audiență și au zis

DISTRIBUIȚI
Nu sunt blogger, nici nu am intentia... Dar cred ca blogosfera poate face lumea un loc mai bun

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here