Acasă Blog Videochatul nu mai este un concept TABU în România

Videochatul nu mai este un concept TABU în România

123
0

În momentul în care a apărut conceptul de videochat în România alături de primele studiouri, lumea își făcuse o părere destul de greșită atât despre oamenii care lucrau în asemenea incinte cât și despre industria în sine. Românii sunt genul de oameni predispuși să arunce la înaintare prejudecățile și să pună etichete pe oamenii care au niște activități noi, cu toate că nu dețin suficiente informații legate de subiect. Ei bine, cu timpul mentalitatea românilor s-a mai schimbat un pic, au început să se apropie mai mult de occident ca mod de gândire și să înțeleagă inclusiv videochatul.

Așa cum în străinătate nimeni nu tresare când aude videochat sau sex shop, așa va fi ți în România peste ceva timp când schimbul de mentalitate va fi complet. Astăzi se fac multe angajări videochat București, dar au început să existe studiouri și în alte orașe importante din țară precum Cluj sau Timișoara.

De asemenea, domnișoarele care doresc să fie modele de videochat au posibilitatea să înceapă această activitate de acasă, de la domiciliu dacă dispun de aparatura necesară și de o conexiune la internet foarte bună. Cu internetul cu siguranță nu va fi niciodată problemă, în România viteza de download atinge recorduri de la an la an.  Uneori e mai bine să încerci de acasă mai ales dacă ești genul de tânără mai timidă care se simte stingheră într-un loc străin. Propriul dormitor poate fi mult mai potrivit pentru unele modele. Acum când oamenii au văzut că videochatul nu are nicio legătură cu prostituția cum se zvonea în primele când au apărut pe piață studiourile, nu mai consideră acest subiect unul TABU.

Modelele care activează în acest domeniu sunt și ele mulțumite, au ocazia să primească lunar un salariu pe care cu greu l-ar strânge chiar și muncind în străinătate. Până la urmă, fiecare om își dorește să câștige corect și cinstit niște bani la el în țară iar videochatul este acea activitate care permite acest lucru. Voi? Ce părere aveți despre videochat? Considerați subiectul drept încă unul sensibil sau credeți că am evoluat suficient cât să-l înțelegem?

DISTRIBUIȚI
Nu sunt blogger, nici nu am intentia... Dar cred ca blogosfera poate face lumea un loc mai bun

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here