Atunci când ești un puști trecut de 20 de ani care nu a muncit niciodată nici măcar o zi în întreaga lui existență, dar în schimb a primit Audi A6 de la mămica și tăticu, alături de aifon de o mie de euro, bani de cafele și țigări și alte mizerii, ajungi să nu mai dai doi bani pe lucrurile tale și să le lași aruncate pe fieunde.

Exact ca-n imaginea alăturată.

Cineva, nu știu cine, a „parcat” fix în mijlocul străzii un Audi A6, perfect pentru a obliga pietonii să-l ocolească. Da frate, n-a contat că era loc liber pe stradă sau că era o parcare acolo în stânga unde putea să lase troaca fără să deranjeze pe nimeni. Ăștia sunt fraților tinerii frumoși și liberi, crescuți cu de toate la cur de către părinți, care n-au învățat ce-i aia responsabilitate sau ce-i ăla respect.

Niște nesimțiți care din punctul meu de vedere nu ar avea niciodată ce să caute într-o societate serioasă. Poate că sună dur dar acesta este adevărul. Atunci când lași mașina aruncată așa în stradă nu ai ce altă impresie să faci. Adică ori ești beat sau drogat și nu-ți dai seama ce faci, ori ești un miserupist care n-a prea dat cu sapa pentru lucrurile pe care le are, un miserupist pe care-l oare în cur pe cei din jur, pe care nu-l interesează ABSOLUT deloc de cei din jur.

Mă enervează la maxim acești oameni pentru că ăștia sunt de obicei ăia care te judecă pe tine, om simplu care te chinui să faci ceva în viață, ăștia sunt cei care vin și te înjură într-o manieră  analfabetă pe la clipuri pe YouTube sau pe Facebook dacă cumva nu sunt de acord cu comentariile tale.

DISTRIBUIȚI
Nu sunt blogger, nici nu am intentia... Dar cred ca blogosfera poate face lumea un loc mai bun

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here