Acasă Blog Amenajarea bucătăriei – 2 sfaturi pentru o incintă mai mult decât modernă

Amenajarea bucătăriei – 2 sfaturi pentru o incintă mai mult decât modernă

125
0
bucatarie

Periodic, fiecare dintre noi trecem printr-o amenajare sau o reamenajare, fie că ne cumpărăm un apartament / o casă nouă sau renovăm ce deținem deja în posesie. Cu toții ne dorim ca rezultatul final să fie ceva foarte ok din punct de vedere al utilității dar și din punct de vedere al designului așa că în cele ce urmează vom discuta despre ce anume trebuie să faci pentru a obține o amenajare sau o renovare de bucătărie ca la carte, în stil modern, de care să te bucuri ani buni de aici înainte.

Amenajarea bucătăriei – 2 sfaturi pentru o incintă mai mult decât modernă

  1. Mobila de bucătărie – trebuie să fie neapărat făcută pe comandă astfel încât să utilizeze cât mai bine spațiul pe care-l acoperă, mai ales în bucătăriile de mici dimensiuni unde există întotdeauna o cursă nebună cu spațiile de stocare. Mobila trebuie să aibă un design modern și niște culori carte să o încadreze în sfera bunului gust, nu a kitsch-ului. De asemenea, când cumpărați mobila trebuie să vă gândiți foarte bine la culoare, aceasta trebuie să se potrivească cu coloritul general al camerei. Ar fi indicat să nu mergeți pe culori stridente, pe culori foarte țipătoare.
  2. Sticla printată – în ultimii ani a început să apară și pe la noi acest concept, folosit pentru a înfrumuseța bucătăria dar și pentru a-i insufla o notă de modernism oarecum vestic. În străinătate se folosește foarte mult sticla printată bucătărie, iar acum există companii în România care pot să ofere acest tip de material, cu ajutorul căruia bucătăria va capătă și mai multă personalitate. Fiecare dintre voi cunoașteți de la bun început planul de atac pentru amenajarea sau pentru renovare așa că dacă încă nu v-ați apucat de treabă, puteți include și sticla printată pe foaia voastră. Cu siguranță o să apară efectul WOW la final.

Acestea sunt cele mai importante două sfaturi pentru a amenaja bucătăria într-un ton mai mult decât modern. Ideea e simplă: mare atenție la mobilă și la elementele de design interior moderne pe care le aveți la dispoziție în ziua de azi. Nu vă grăbiți, luați toate etapele pe îndelete iar rezultatul va fi unul pozitiv.

DISTRIBUIȚI
Nu sunt blogger, nici nu am intentia... Dar cred ca blogosfera poate face lumea un loc mai bun

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here