Acasă Blog UTOPIE

UTOPIE

107
0
UTOPIE

Traficul din România a devenit o junglă. Îți e frică de multe ori să mai ieși cu mașina, ce să mai zic de biciclete și alte trăsnăi. Se circulă atât de haotic încât riscul de a face accident este direct proporțional cu timpul petrecut printre mașini. Oamenii nu mai au frică, Poliția Rutieră nu mai are putere. S-a obișnuit să stea pe la pândă cu radarul în anumite puncte cheie din orașele României și atât. Rar de tot mai vezi câte un echipaj care să supravegheze traficul pe străzile mai lăturalnice, din păcate.

Eu mi-aș dori ca Poliția Română să accepte CERERI DE SANCTIONARE primite de la cei care filmează în trafic. Sa le trimită plicul cu amenda acasă celor care greșesc prea mult și să îi cheme să depună permisul pe cei care nu au nicio treaba cu ideea de a acorda prioritate in trafic. Tot de la noi de la cetățeni va veni rezolvarea.

Atunci când lumea va știi că dacă greșește poate să primească surpriza în plic din 10 părți nu doar din partea Poliției Rutiere, de frică, mentalitatea se va schimba. Am spus de multe ori că din păcate, românii doar de frică știu. Așa că de cât să fie nevoie de 1 jandarm la 1 cetățean, astfel încât să existe liniște și pace în societate și pe străzi să nu se mai circule ca la nebuni, mai bine să existe posibilitatea de a fi 10 sau chiar 100 de jandarmi la 1 cetățean nesimțit care face chestii nasoale cu mașina.

Desigur, este o idee utopică. Este o utopie să crezi să-n România se va ține măcar cont în instanță de alte aparate de filmat decât cele ale poliției, decât cele omologate.

DISTRIBUIȚI
Nu sunt blogger, nici nu am intentia... Dar cred ca blogosfera poate face lumea un loc mai bun

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here