Acasă Blog Suntem o țară de armăsari

Suntem o țară de armăsari

308
0
armăsari

Băi frate, dacă mă uit la comentariile de la clipul lui Andy Popescu în care a apărut și Nelly Kent, mă iau cu mâinile de păr. Parcă suntem o țară plină de armăsari, care mai de care mai tare în mătărângă.

Evident, mulți sunt niște copii ori puștani de maxim 16 ani care încă mai au vise umede, care încă nu au cunoscut femeia și care încă mai visează la prima partidă de sex.

Și nu știu, să scrii asemenea prostii pe net mi se pare penibil. Poate că am eu prea mult bun simț sau nu știu care-i treaba. Mie mi-ar fi rușine să mă apuc să scriu prin comentarii că „Te-aș …”.

Bine, atunci când stai ascuns în spatele unui cont fals, poate ai mai mult tupeu. Cred că în ziua de azi copiii au parte de prea multă libertate nesupravegheată. Eu unul dacă aș avea un copil de 13-14 ani m-aș cam interesa ce rahaturi comentează pe internet. Nu în modul că l-aș spiona, dar m-aș mai uita din când în când să văd pe unde cască gura și ce fel de comentarii lasă.

Aș avea astfel un fel de validare a faptului că sunt sau nu un părinte bun și responsabil. Dacă copilul meu ar scrie rahaturi pe internet, ar fi clar că undeva am greșit.

Se fac atât de multe cadouri scumpe copiilor, numai Galaxy S8, S9, iPhone de 1000 de euro, însă aceștia nu sunt supravegheați, nimeni nu se mai interesează pe mai departe cum anume folosesc ei aceste dispozitive, care de multe ori mai rău îi prostesc în loc să-i ajute să se dezvolte.

DISTRIBUIȚI
Nu sunt blogger, nici nu am intentia... Dar cred ca blogosfera poate face lumea un loc mai bun

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here