Acasă Blog Soluția perfectă pentru creșterea gradului de bun simț în societate

Soluția perfectă pentru creșterea gradului de bun simț în societate

108
0
bun simț

Observăm cu toții faptul că în jurul nostru, există tot mai mulți tineri lipsiți de bun simț, tineri crescuți cu de toate la cur, tineri care cel mai probabil au la rândul lor niște părinți la fel de lipsiți de bun simț.

E mai mult decât evident faptul că dintr-o familie de cocalari nu are cum să iasă un copil premiant, nu? Ei bine, haideți că am găsit soluția perfectă pentru această problemă: 1 jandarm la fiecare cetățean.

Da, românul nu știe decât de frică. Dacă cumva îndrăznești să te duci să atragi atenția cuiva că greșește, ori că face ceva ce nu ar trebui să facă, ești înjurat sau chiar și bătut.

Oamenii din țara asta ani de zile n-au fost disciplinați decât de frică (pe vremea lui Ceaușescu). Odată văzuți în libertate, fiecare a făcut exact  ce l-a tăiat capul.

Copiii au crescut ori pe maidan ori cu bunicii pe măsură ce părinții au emigrat și așa mai departe, iată-ne ajunși în situația în care doar ciomagul ne mai poate aduce pe linia de plutire.

Mă uitam de exemplu astăzi la niște tineri, fete și băieți cum mâncau semințe pe o bancă dintr-un parc. Evident, ce era în jurul lor de coji, ca la țigani. Cât de nesimțit să fii să faci așa ceva? Ce fel de educație trebuie să fi primit acasă astfel încât să mergi în oraș și să lași mizerie ca la porc pe unde te așezi?

Mi-e scârbă fraților, de multe ori îmi e sincer scârbă și rușine că sunt coleg de oraș cu asemenea oameni. Și bineînțeles, Poliția sau Jandarmeria nu fac niciodată nimic.

DISTRIBUIȚI
Nu sunt blogger, nici nu am intentia... Dar cred ca blogosfera poate face lumea un loc mai bun

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here