Acasă Blog Se pune impozit și pe nuntă

Se pune impozit și pe nuntă

127
0
nuntă

Un nou proiect venit din partea acestui guvern de hoți și de analfabeți aruncă grenada în societate: impozitarea nunților. Bine, ideea în sine nu este una tocmai rea și am să vă explic imediat de ce spun asta, însă modul în care oamenii primesc fel de fel de plicuri de la ANAF prin care sunt somați să dea niște date, mi se pare absolut idiot. În principiu, eu nu sunt împotriva impozitelor.

Îmi plătesc taxele la timp la stat și dacă eu fac asta, am pretenția ca toată lumea să o facă. Acuma că acei bani se fură, e partea a doua dar eu dacă nu aș da aceste taxe aș fi și eu un fel de hoț. Și nu-mi place ideea. Ei bine, maneliștii ce taxe plătesc la stat? Că în afară să se laude cu munți de bani, vile, mașini de lux, nu prea ies în evidență cu altceva.

De-asta zic, ideea în sine este una destul de bună dar modul în care se propagă vestea este una complet idioată. Acele plicuri venite de la ANAF (plicuri pe care nici nu-ți vine să le deschizi când le vezi) stârnesc revoltă, nu așa trebuie abordată problema din punctul meu de vedere.

ANAF poate să afle foarte simplu cine cântă pe la nuntă și cine nu, chiar nu există motive să hărțuiască oamenii care recent și-au unit destinele. De exemplu Nicolae Guță, Adi Minune, Salam, toată lumea-i cunoaște. De ce nu se duce ANAF peste ei să îi pună să-și justifice averea? Să spună de unde au bani și ei și țiganii care le umplu buzunarele la fiecare eveniment.

 

DISTRIBUIȚI
Nu sunt blogger, nici nu am intentia... Dar cred ca blogosfera poate face lumea un loc mai bun

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here