Acasă Blog Porsche din sclavie modernă

Porsche din sclavie modernă

118
0
muncă în străinătate

Sclavie modernă = înțelegeri cu patronii străini în urma cărora agenții de plasare de forță de muncă din România, duc oameni în străinătate la muncă pe bani de nimic, în conții inumane. Culmea, cei care dețin astfel de agenții de plasare o duc foarte bine. Unul dintre acești oameni vindea pe net zilele trecute un Porsche de vreo 40.000 de euro. Păi cum naiba să nu-ți iei tu Porsche din moment ce îți iei câte 300 de euro minim pentru fiecare sclav dus la muncă pe plantații de diverse, pe bani de nimic?

Din păcate există foarte mulți români care din cauza sărăciei, nu au văzut niciodată 1000 de euro bani în mână așa că sunt în stare să stea cazați câte 10 în barăci insalubre, să se spele cu rândul, să plătească cu sume ridicole aceste cazări doar ca să pună de-o parte 4-500 de euro pe lună.

Că salariile pentru cei care pleacă la muncă prin agricultură nu depășesc 1500 de euro net iar cazarea + cheltuielile sunt undeva la 6-700 de euro pe lună.

Cine are de profitat de pe urma românilor care în loc să-și muncească propriile pământuri, se duc pe plantațiile altora pe bani de nimic? Păi în primul rând cei care au ferme și livezi pe dincolo, patroni care fac rost de mână de lucru oarecum calificată la preț de nimic și, bineînțeles firmele de plasare de forță de muncă, firme care deși nu iau de la oameni comision, iau de la patronul străin care vrea oameni muncitori care nu cunosc limba, oameni care nu pot comenta la nimic, oameni care acceptă cazare de rahat ca la pușcărie și așa mai departe. Și uite așa unii își iau Porsche din munca altora.

DISTRIBUIȚI
Nu sunt blogger, nici nu am intentia... Dar cred ca blogosfera poate face lumea un loc mai bun

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here