Nesimțirea celor care colcăie prin țara asta atinge de multe ori cote maxime. În special dacă acești măgari mai conduc și autoturisme. Stilul lor de condus nu are cum să difere foarte mult de caracterul lor jegos. Zilele trecute stăteam și eu ca omul pe trecerea de pietoni, încercând să traversez. Din depărtare vine cu viteză un dobitoc (altfel nu am cum să-l numesc), mă vede pe trecere, se uită la mine și merge mai departe. Ce să oprească el? Norocul meu că nu am fost genul ăla de om tupeist care să-și continue drumul pe trecere, că altfel mai mult ca sigur acum eram în spital.

Nu știu ce să zic, e nevoie de un jandarm la fiecare român în parte, altfel fiecare face fix ce vrea sula lui. Nu contează că există niște reguli de circulație, nu contează că poți să omori oameni în jurul tău, mergi așa ca idiotul. Eu unul dacă aș fi polițist, cred că aș face lobby pe la Guvern să se anuleze permisele de conducere pentru nesimțire. Și să se pună camere de supraveghere peste tot prin toate orașele din țară.

Și niște polițiști să stea toată ziua să se uite pe camere. Cine e nesimțit și nu dă prioritate la pietoni, pac, permis anulat, nu are ce căuta la volan pentru că este pericol public. Nu zic, mai sunt și situații în care poate din cauza mașinilor parcate de-an pulea chiar înainte de trecerea de pietoni, cei care se apropie cu mașina nu observă că sunt oameni pe trecere. Cu toate că la lege scrie clar că în zona trecerilor de pietoni se reduce viteza până la maxim 30 la oră, acestor oameni nu le-aș anula.

Se mai întâmplă să greșești. Celor care în schimb nu dau intenționat prioritate fiind conștienți de faptul că sunt oameni pe trecere, anulat tată.

DISTRIBUIȚI
Nu sunt blogger, nici nu am intentia... Dar cred ca blogosfera poate face lumea un loc mai bun

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here