Acasă Blog Despre sămsăreala de oameni duși la muncă în străinătate

Despre sămsăreala de oameni duși la muncă în străinătate

103
0
muncă în străinătate

Românul trebuie să facă bani. Asta contează cel mai mult pentru el, nu contează că-i face pe spinarea altui român. Am observat că s-a umplut orașul de anunțuri precum cel din imagine. Toată lumea duce oameni la muncă în străinătate. De ce se întâmplă asta? Să fie oare pentru că unii români au dat de bunăstare dincolo și se gândesc să ajute și pe semenii lor? Ha! Niciodată! Aceste anunțuri apar pentru că unii români și-au dat seama că sărăcia și disperarea pot fi exploatate, pot fi transformate în bani.

Sămsăreala de oameni poate să aducă venituri în trei moduri. Ori îți faci agenție de plasare a forței de muncă și iei bani oamenilor ori angajatorilor pentru aceste servicii, ori muncești pe afară, auzi că șeful mai are nevoie de ceva oameni și pentru că în străinătate românii sunt slugile perfecte (muncesc mult pe bani puțini), te oferi să mai aduci tu oameni la muncă contra unui comision. Ar mai fi și varianta a treia: țeapa. Pui astfel de anunțuri , prinzi niște oameni disperați, le iei un comision înainte apoi dispari.

Cam asta e fraților cu sămsăreala de oameni duși la muncă în străinătate. Dacă vedeți astfel de anunțuri stați liniștiți, nu face nimeni acte de binefacere. Cred că suntem singura națiune din lume care se auto-exploatează. Asta spune destul de multe lucruri despre unitatea existentă în societatea din România. Unitate care este practic inexistentă. Aici fiecare fute pe cine prinde, nu contează că-i rudă cu el sau prieten. Și din păcate nici nu sunt semne că lucrurile se îndreaptă, tot spre mai rău se merge.

DISTRIBUIȚI
Nu sunt blogger, nici nu am intentia... Dar cred ca blogosfera poate face lumea un loc mai bun

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here