Acasă Blog Au apărut și canalele de YouTube cu păcănele

Au apărut și canalele de YouTube cu păcănele

109
0
păcănele

Hai că astea mai lipseau. Nu era suficient că s-a umplut Youtube-ul românesc de o grămadă de infecții, acum a apărut și cancerul ăsta cu păcănelele. Nu cred că există rău mai mare decât păcăneaua în societatea din România la momentul actual. România deține o societate leneșă oricum, ce visează la bani făcuți din nimic. Așa se explică faptul că la fiecare colț de stradă importantă din orice oraș sunt câte 4-5 agenții diferite de pariuri sportive și incinte de-astea cu păcănele.

În străinătate sunt muzee și restaurante, în România sunt incinte în care niște oameni săraci, leneși și fuduli intră să-și încerce norocul. Și ce să vezi, norocul e de partea lor foarte rar.

Că-mi pun de multe ori și întrebarea cât de prost trebuie să fii ca să îți pui speranța în niște aparate concepute special pentru a umfla buzunarele celor care le dețin? Se știe faptul că din cele mai vechi timpuri, aceste aparate sunt special concepute să dea doar 10% maxim din cât încasează. Așa că nu o să ai tu baftă niciodată să te îmbogățești de la păcănele. Singura sursă de îmbogățire este munca.

Dacă s-ar promova munca așa cum se promovează și jocurile de noroc, societatea noastră s-ar schimba mult. Oamenii nu ar mai visa la bani căzuți din cer, oamenii nu ar mai visa la nemuncă. Din păcate, treaba asta nu se va întâmpla niciodată pentru că păcănelele au ajuns (evident numai cu câștiguri) pe YouTube, copiii le văd și în loc să se bucure de puținii bani pe care-i au își fac conturi false și se bagă pe online ori se duc prin cartier pe la păcănelele mai rău famate unde nu te întreabă nimeni niciodată dacă ai sau nu 18 ani.

DISTRIBUIȚI
Nu sunt blogger, nici nu am intentia... Dar cred ca blogosfera poate face lumea un loc mai bun

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here