Acasă Blog Ai nevoie de un robinet electric? Iată de unde poți cumpăra unul

Ai nevoie de un robinet electric? Iată de unde poți cumpăra unul

152
0

Lipsa de magazine capabile să aducă echipamente și piese industriale (chiar și pe comandă) poate să te ducă la exasperare. În momentul în care ai un mic business bazat pe producție și depinzi de anumite piese industriale care nu se găsesc, afacerea ta poate fi pusă în pericol. Dacă ți se strică de exemplu un robinet electric, e destul de greu de crezut că vei putea face rost de unul serios dacă locuiești într-un mic oraș de provincie. Tot ce ține de producție tinde să devină din ce în ce mai automatizat, chiar și un simplu robinet iar lipsa de magazine de specialitate din care să le poți cumpăra era până nu demult o adevărată problemă. Vestea bună este că deși magazinele de specialitate au dispărut din provincie pe măsură ce nevoia de aprovizionare cu echipamente industriale s-a diminuat, ele pot fi accesate acum online.

Internetul, minunea secolului 21, reușește nu numai să unească oameni aflați la distanță sau să ofere în doar câteva fracțiuni de secundă orice informație, reușește să lege industria și în anumite zone precum provincia, reușește chiar să o salveze de la pieire. Magazine precum Bartrom aduc în prim plan toată gama de robineți electrici, ori pneumatici, destul de folosiți în automatizările ce țin de producție. Mulți dintre voi veți spune că există asemenea echipamente și pe la magazinele de bricolaj, însă cred că nivelul de calitate lasă de dorit. Știm cu toții faptul că aceste magazine au un singur scop: profitul. Atunci, nu e de mirare că pe rafturile lor ajung fel de fel de chinezării cumpărate cât mai ieftin, vândute ulterior destul de scump. Veți vedea că prețurile din aceste magazine sunt oricum mai mari decât la Bartrom de exemplu

Chiar dacă o achiziție online presupune un minim de 24 de ore de așteptare (se lucrează cu firmele de curierat), părerea mea este că merită așteptarea. Atunci când nu mai ai niciun robinet electric în firmă și știi că e posibil să cedeze unul, e mult mai indicat să dai o comandă online decât să te duci să cumperi unul de calitate îndoielnică. În plus, este o vorbă care spune că cel care încearcă să iasă mai ieftin plătește de obicei dublu. Nu ar fi de mirare în ideea în care chinezăriile care pot fi cumpărate la bani mulți de prin magazinele de bricolaj încep să cedeze. Știu, veți spune că există garanție la ele însă pe tine ca producător, ca proprietar de mic business nu asta te interesează. Pe tine te interesează calitatea și eliminarea timpilor morți din producție. Tu ai nevoie de rezistență pentru echipamentele tale, nu de garanție.

Magazinele online precum Bartrom, specializate în control fluide și pneumatică, ajung de multe ori furnizorul numărul unu pentru micile fabrici din provincie. Acestea reușesc să aducă în prim plan un raport calitate-preț foarte convenabil pentru produsele comercializate și dețin și un portofoliu mai mult decât complet. Pe rafturile virtuale Bartrom veți găsi: soluții pentru tratare și reglare presiuni și debite, manometre, termometre și accesorii, o gamă extrem de diversă de materiale și soluții de conectare (cuple, conectori, fitinguri), cele mai uzuale echipamente pentru acționare, execuție ți reglare pneumatică, diferite soluții pentru aplicațiile vidului în automatizări, cuple rapide potrivite pentru medii gazoase și lichide, soluții pentru controlul fluidelor, o gamă variată de supape de siguranță, și așa mai departe.

Ideea este destul de simplă: aceste magazine online precum Bartrom reușesc să susțină industria pe întreg teritoriul României, aducând în prim plan echipamente și utilaje industriale de foarte bună calitate, la prețuri corecte. Orice industriaș și-ar dori să se aciuiască prin zona Bucureștiului ori Timișoarei, orașe puternic industrializate în care există magazine de specialitate din care poți cumpăra la orice oră echipamentele de care este nevoie însă din păcate, fiecare s-a apucat de un mic business care a evoluat aproape de casă. Nimeni nu a intuit în urmă cu 15-20 de ani că astăzi, micile orașe de provincie vor fi niște fantome, niște localități în care nu mai există nici măcar o urmă de industrie. Partea bună este că online-ul a preluat rolul de aprovizionare la nivel național și a devenit suport pentru industriașii de pretutindeni.

DISTRIBUIȚI
Nu sunt blogger, nici nu am intentia... Dar cred ca blogosfera poate face lumea un loc mai bun

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here