Acasă Blog 6 pași esențiali în alegerea verighetelor

6 pași esențiali în alegerea verighetelor

152
0

Alegerea verighetelor reprezintă unul dintre cele mai importante momente din viața oricărui bărbat. Verighetele reprezintă elementul fizic de legătură al celor două destine care urmează să se unească, acestea au o simbolistică interpretabilă de la persoană la persoană însă importanța lor este aceeași pentru toată lumea. Ei bine, pentru a alege verighetele perfecte trebuie analizată un pic situația și veți vedea în cele ce urmează care sunt cei mai importanți pași în vederea achiziției.

6 pași esențiali în alegerea verighetelor

  1. Materialul – din cele mai vechi timpuri, verighetele au fost construite din aur galben însă în ultimii ani, aurul alb a început să-și facă simțită prezența pe piață. Acesta mai este numit și „aurul noii generații”. Se poate opta pentru oricare variantă însă cele mai spectaculoase verighete sunt de departe cele din aur alb de 14 sau de 18 karate.
  2. Modelul – foarte important. Modelul, lucrătura trebuie să reprezinte personalitatea purtătorului. În ziua de azi, majoritatea producătorilor de verighete au la vânzare modele care să acopere gusturile întregii societăți. Există atât în magazinele din oraș cât și în cele virtuale verighete clasice sau moderne, împodobite cu fel de fel de pietre prețioase.
  3. Dimensiunea – în mod normal, pentru femei se alege mărimea 52 iar pentru bărbați 62, însă aceste detalii pot să mai difere, nu toți oamenii au mâinile identice. E foarte important să cam știi dinainte ce dimensiune trebuie să aibă verigheta astfel încât să nu fie nici prea mare (să cadă de pe deget) dar nici prea mică astfel încât să creeze disconfort fizic exagerat.
  4. Personalizarea – verighetele trebuie personalizate. Există producători care oferă acest serviciu contra cost. Ar fi frumos ca mirii să-și personalizeze atât modul în care arată verigheta cât și mesajul din interiorul acesteia. De ce si ai o verighetă pe care mai are și altul atât timp cât sentimentele dintre două persoane sunt unice și ca nuanță și ca intensitate?
  5. Prețul – în mod normal, nu trebuie să ne intereseze prețul atunci când vine vorba despre niște obiecte pe care le vom purta pentru totdeauna, însă există totuși o limită în funcție de puterea fiecăruia de cumpărare. După nivelul de trai din România dacă calculăm, niște verighete serioase, dintr-un material de calitate se situează undeva în jurul a 3000 RON.
  6. Reputația – pentru că mulți dintre cei care cumpără verighete sunt la prima „abatere” de acest gen, e clar că nu prea au de unde să cunoască ce magazine sunt serioase ori ce producător reușește să respecte cel mai bine standardul de calitate. Aici, contează foarte mult istoricul companiei. Bijuteria STIL de exemplu este furnizor oficial al Casei Regale a României.

Aceștia sunt cei mai importanți pași, cele mai importante sfaturi de care ar trebui ținut cont în momentul în care se dorește achiziționarea de verighete. Trebuie așadar avut în vedere materialul din care sunt concepute verighetele, modelul și mai ales dimensiunea.

De asemenea, ar fi destul de interesat dacă s-ar putea personaliza un pic modelul și imprima o gravură astfel încât verighetele să fie unice. Mai departe, fiecare lucrează cu bijutierul preferat, ori cu magazinul în care are maximă încredere, în funcție evident și de bugetul viitoarei familii.

Cel mai important este ca per total, atât mirele cât ș mireasa să fie încântați de aceste verighete pe care după cum spuneam mai sus, le vor avea de purtat „până când moartea îi va despărți”.

DISTRIBUIȚI
Nu sunt blogger, nici nu am intentia... Dar cred ca blogosfera poate face lumea un loc mai bun

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here