În acest moment, există oficial aproape 5 milioane de români plecați la muncă în străinătate. Unii dintre ei s-au stabilit complet dincolo de granițe și nu mai au nicio treabă cu România, însă marea lor majoritate revin sistematic în țară în concedii. Sibiul reprezintă una dintre zonele în curs de depopulare din care se emigrează masiv, ca orice altă zonă din provincie în care industria eșuează lamentabil iar salariile mici nu reușesc să mai convingă tinerii să rămână.

Pentru că tot se apropie concediul de iarnă, vin cu o idee care poate să ajute pe unii dintre cei care doresc să-și revadă familia din zona Sibiului să rămână cu ceva bani în buzunare. Știu că mulți dintre cei care vin acasă în această perioadă nu prea se gândesc la cheltuială, însă de ce să nu profităm de situație? Ideea mea se leagă de închirieri mașini Sibiu. Și nu doar partea financiară are de câștigat, există de fapt 3 motive să apelezi la servicii rent a car Sibiu airport.

3 motive să închiriezi o mașină dacă vii în concediu din străinătate la Sibiu

  1. Concediul tău poate să fie unul mai ieftin

Din multe puncte de vedere. În primul rând, dacă vii cu mașina personală din Spania, cheltuiala cu combustibilul este una considerabilă. Sunt aproape 3000 de kilometri dus, 3000 de kilometri întors. Ce rost are să arzi atâta carburant în ideea în care pe-afară 1 litru de motorină a trecut de 1.3 euro? Nu mai bine închiriezi o mașină din Sibiu când ajungi? Iei avionul din Spania și pe lângă faptul că ajungi mult mai repede este și mult mai ieftin față de carburantul pentru 6000 km

  1. Concediul tău poate să fie unul mai odihnitor

Reluăm exemplul cu Spania. Să conduci 6000 de km doar ca să ajungi acasă și să te întorci înapoi la muncă, mie unul mi se pare cel puțin aberant. Este o oboseală care cu siguranță îți va strica concediul. E mult mai odihnitor să zbori până la Sibiu și de acolo să închiriezi o mașină. Că până la urmă cam asta e și ideea de concediu, cea de relaxare, nu? Păi dacă tu te obosești crunt, cum te mai relaxezi. Există soluții moderne de rent a car ce pot rezolva această problemă.

  1. Stai fără griji atunci când pleci pe la țară

Să vii cu mașina mii de kilometri, pe lângă faptul că este obositor și costisitor, poate să fie și destul de periculos. Mai ales atunci când intri în țară. La noi se circulă ca la nebuni, nu după legea rutieră, ci după legea junglei. Riscul să faci accident este destul de mare în special atunci când pleci pe la țară, prin localitățile rurale mai circulă lumea și cu alcoolemie și fără permis, etc. Stai fără griji dacă lași mașina ta acasă și pleci la drum spre locurile în care ai copilărit cu o mașină închiriată.

Așadar, atunci când vii în concediu în special cel de iarnă când condițiile de drum sunt și ele potrivnice, e mult mai ok să închiriezi o mașină din țară și să vii cu avionul decât să bați atât de mult drum cu autoturismul personal.

Dacă vei apela la această soluție modernă care prin străinătate se practică de ani buni, vei avea parte de un concediu nu doar mai ieftin din punct de vedere financiar, dar vei reuși să te și odihnești așa cum e normal și firesc.

În plus, de ce să riști să faci accident din cauza oboselii ori din cauza junglei din România, numită în sens larg trafic? Din punctul meu de vedere, atât timp cât ideea de bază a concediului este relaxarea, e mult mai ok zbori către țară apoi să închiriezi de aici o mașină decât să te cari cu a ta de la mii de kilometri distanță.

DISTRIBUIȚI
Nu sunt blogger, nici nu am intentia... Dar cred ca blogosfera poate face lumea un loc mai bun

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here