Acasă Blog Românii s-au învățat la bani mulți

Românii s-au învățat la bani mulți

133
0
olx

Observ chestia asta din anunțurile pe care românii le publică pe internet. Pe mașini (troace) vor o grămadă de bani, pe case sau apartamentele moștenite (pentru care n-au munci) la fel, cer o căruță de bani. Piața imobiliară din România s-a stricat din cauza acestor țărani care după ce că n-au făcut nimic important cu viețile lor, mai au tupeul să scoată la vânzare și casele rudelor decedate pe care doresc evident un sac de bani. Ca să vă dau un exemplu, un apartament cu 2 camere se vindea în Severin cu 17-20 de mii de euro acum vreo 2 ani, iar astăzi fără 28 chiar 30 de mii nu mai vinde nimeni.

S-au învățat țăranii la bani mulți, probabil unii dintre ei au mai fost pe la cules pe-afară, altfel nimeni nu-și explică această creștere de preț, într-un oraș care moare pe zi ce trece, într-un oraș care se depopulează constant. Da, dacă orașul ar fi înflorit din punct de vedere industrial, aș fi înțeles.

Dar atât timp cât nu se face nicio fabrică aici, atât timp cât nu se ridică nivelul zonei, atât timp cât întregul oraș  (excepție bugetarii) stă pe salariul minim pe economie, cum se explică această creștere spectaculoasă de preț? Și evident, nimic nu prea se vinde.

Casele pe care se cer bani mulți sunt la vânzare de ani buni, mașinile la fel. Numai țăranii proști care s-au învățat la bani mulți nu realizează că sunt ridicoli, că strică piața și că vor sta cu ele la vânzare probabil pentru totdeauna, că nu e nimeni nebun să dea 30 de mii pe 2 camere într-un oraș fără viitor.

DISTRIBUIȚI
Nu sunt blogger, nici nu am intentia... Dar cred ca blogosfera poate face lumea un loc mai bun

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here