Acasă Blog Pesedist sau rezistent?

Pesedist sau rezistent?

202
0
Pesedist

De vreo câțiva ani, țara asta a devenit de nelocuit. Nu neapărat din cauza clasei politice, ci mai de grabă din cauza oamenilor. În România, nu poți să ai o opinie fără să fii atacat dintr-o parte sau alta. Dacă este o opinie care merge către ideile partidului aflat la guvernare ești automat făcut pesedist, înjurat și scuipat, dacă cumva ai idei care se apropie de cei din Piață, ești automat un haștag rezist spălat pe creier, un tâmpit și un idiot, etc. Oamenii au devenit atât de înverșunați unii împotriva celorlalți încât au uitat că trăiesc în aceeași țară, au uitat că pot exista păreri diferite fără ca cineva să cadă automat într-o extremă pesedistă sau rezistentă.

Efectiv în țara asta nu mai poți să locuiești dacă îndrăznești cumva să ai o opinie, oricare ar fi ea, automat ești atacat din 10 părți de niște idioți cărora li se pare că ești pesedist sau rezistent. Libertatea de opinie practic nu mai există, cred că în online s-a ajuns ca pe vremea lui Ceaușescu, gen „Cine nu e cu noi, e împotriva noastră”. Se înjură mult și degeaba în România, poporul e dezbinat și s-a ajuns în situația în care fiecare cetățean mai vocal se consideră ceva Dumnezeu absolut, deținătorul adevărului, ne mai agreând nicio opinie diferită. Păi măi fraților, ideea de libertate în asta constă?

În „Ești prost dacă spui asta”? Să fii un om liber cred că înseamnă și responsabilitate, nu numai beneficiu. Așa cum ai posibilitatea de a-ți exprima o opinie, așa ai și responsabilitatea de a accepta părerea altcuiva fără să-l jignești ca ultimul cioban dacă cumva, nu bate cu a ta. Așa a evoluat societatea de-a lungul timpului, din idei venite din toate direcțiile, nu doar dintr-o singură parte.

DISTRIBUIȚI
Nu sunt blogger, nici nu am intentia... Dar cred ca blogosfera poate face lumea un loc mai bun

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here