Acasă Blog Toată lumea urlă și înjură pe Facebook, dar la vot nu se...

Toată lumea urlă și înjură pe Facebook, dar la vot nu se duce nimeni…

229
0
probleme Facebook Ads

Am văzut zilele trecute pe Facebook un clip în care în timpul unui concert, artistul de pe scenă a început să îndemne publicul să strige cuvinte obscene la adresa unui personaj politic de tristă existență din România. Deși urăsc la rândul meu acest personaj al cărui nume n-am să-l divulg, nici nu e nevoie probabil, nu sunt de acord cu asemenea cretinisme. Păi tu de-asta iei bani ca artist? Ca să instigi oamenii să fie niște ghiolbani coborâți o dată pe an din vârf de munte? De-asta crezi tu că vin oamenii la concert? Ca să strige muie nu știu cine că așa le comanzi tu?

Și trecând peste chestia asta, partea cea mai dureroasă e că multă lume, mulți români rămân veșnic la stadiul de bârfitori de colț de stradă. Adică se mulțumesc să înjure pe Facebook, dar când vine vremea votului nu se duc. Atunci îi auzi cu scuze de genul „Nu am putut pleca de la muncă” sau „Oricum votul meu nu contează că se pișă ăștia pe el”. Păi măi fraților, dacă ați ieși la vot, țara asta s-ar schimba. Asta e și tactica guvernanților, să ne facă să simțim din ce în ce mai apăsat faptul că votul nostru nu contează, ca să-și facă ei mendrele în continuare fără să fie deranjați.

Ieșiți fraților la vot dacă vreți să schimbați țara, dacă aveți pretenția la o viață mai bună. Lăsați înjuratul și bârfitul pe Facebook, această activitate este una dăunătoare,  nu e altceva decât timp pierdut. O dată la 4 ani avem ocazia să ne alegem liderii, și sunt de părere că cine nu iese la vot, nu are dreptul să mai vorbească despre țara asta.

DISTRIBUIȚI
Nu sunt blogger, nici nu am intentia... Dar cred ca blogosfera poate face lumea un loc mai bun

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here