Acasă Blog Țeapa intelectuală

Țeapa intelectuală

228
0
black friday

Haideți să vă povestesc și despre țeapa intelectuală. Am luat-o și pe asta. M-au căutat în urmă cu ceva timp niște unii care făcuseră o aplicație pentru șoferi. Că „Domne’, am văzut că aveți un site dedicat șoferilor profesioniști, haideți să colaborăm dar mai întâi vreau să ne dați un feedback pentru aplicație”. Ok zic, o descarc, o instalez, o butonez, descopăr multe chestii care puteau fi îmbunătățite, le trimit mail cu feedback-ul și cu oferta mea de colaborare, după care nu mai aud de ei niciodată.

Au dispărut ca măgarul în ceață, așa brusc cum s-au ivit așa au și dispărut, parcă au intrat în pământ. Le-am trimis mailuri, nimic. Nu mai vor să-mi răspundă și pace.

Ce se întâmplă de fapt. Ei nu aveau nevoie de colaborare. Ei aveau nevoie de un fraier care să le zică și lor gratis ce mai trebuie să pună prin aplicația aia, că ei nu aveau treabă cu domeniul șoferilor profesioniști. Nu e nici prima dată și probabil nici ultima când iau contact cu țeapa intelectuală, e destul de la modă. Problema e că încep să mă scârbesc de genul ăsta de oameni, care s-au obișnuit să păcălească alți oameni pentru a primi ceva gratis, fără să fie nevoiți să plătească.

M-a pus din nou pe gânduri chestia asta, dacă faptul că am rămas în țară e o alegere ok. Nimic nu urăsc mai mult pe lumea asta decât omul pervers care vine la tine ca să te păcălească într-un fel sau altul. Nici nu știu ce să mai zic, sunt trist, dezamăgit, obosit după o zi întreagă în care m-am chinuit cu aplicația lor. Nu înțeleg de ce la mine trag numai cei care vor să păcălească, de 3 ani de când mă ocup de content writing nu a venit niciodată la mine cineva cu o ofertă WOW…

 

DISTRIBUIȚI
Nu sunt blogger, nici nu am intentia... Dar cred ca blogosfera poate face lumea un loc mai bun

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here