Acasă Blog Nu cele 10 clase rezolvă problema circulației în România

Nu cele 10 clase rezolvă problema circulației în România

358
0
permis

Circulă o știre prin online conform căreia, cei care nu au absolvit 10 clase nu vor mai putea da de permis. Ei bine, mie unul mi se pare o idioțenie pentru că nu aceasta este cauza pentru care pe șoselele din România se circulă haotic și se moare mai ceva ca-n Siria. E adevărat că și educația este importantă, te ajută să conștientizezi anumite riscuri, anumite treburi dar haideți să vă spun eu cum se poate rezolva chestia asta cu teribilismul și inconștiența la volan. Nu are treabă prea mult cu educația.

Părerea mea este că problemele în traficul din România iau naștere atunci când își dau mâna prostia, cu inconștiența și cu teribilismul. Sunt de părere că aceste trăsături de caracter pot fi observate în urma unui test psihiatric. Dacă se va da o lege conform căreia șoferii trebuie să treacă acest test psihiatric pentru a putea conduce, am scăpa de proști și de teribiliști, de cei care stau prost cu nervii sau cu răbdarea atunci când se urcă la volan. La fel și cu bețivanii, la testarea psihiatrică s-ar putea depista cei care au astfel de porniri, gen să bea și să se urce la volan.

Așadar, testare psihiatrică tată, făcută pe bune în clinici specializate și astfel reușim să curățăm șoselele de niște oameni care nu ar avea ce căuta vreodată la volan. Nu cu impunerea pragului de educație rezolvi problema, ci cu depistarea oamenilor care nu vor să se civilizeze și să conducă într-un mod care să nu pună viață nimănui în pericol. Care trece testul psihiatric să conducă, care nu, să meargă cu bicicleta.

DISTRIBUIȚI
Nu sunt blogger, nici nu am intentia... Dar cred ca blogosfera poate face lumea un loc mai bun

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here