Acasă Blog Mai dispăreți cu proiectele astea de zeci de mii de euro primiți...

Mai dispăreți cu proiectele astea de zeci de mii de euro primiți gratis de nu știu unde

203
0
proiectele

Iar am zărit online nu știu ce ofertă pentru fonduri nerambursabile, prin intermediul unui program gen Startup Nation. Băi fraților, dacă Startup Nation ar fi fost un proiect serios, poate aș fi pus botul. În realitate, toate măgăriile astea prin care se promit zeci de mii de euro gratis de la stat, nu sunt altceva decât o alergătură imensă pentru cei cu firme, care nu se finalizează pozitiv decât dacă ai pile, rude, relații pe la stat. Așa că mai dispăreți cu proiectele astea prin care promiteți zeci de mii de euro primiți gratis de pe nu știu unde, din cur după ureche eventual.

Oamenii cinstiți au șanse mici să pună mâna pe o asemenea colaborare, pe un asemenea proiect pentru că știm cu toții cum merge treaba la stat. Finanțările astea se dau doar pentru firmele celor care lucră sau au relații pe la stat. În afară de ei, singurii care mai au de câștigat mii de euro de pe urma ta sunt firmele de consultanță care știu să ceară munți de bani, fără să garanteze în schimb absolut nimic.

Eu unul nu m-aș băga să iau bani de la stat pentru nimic în lume, indiferent de proiect pentru că m-aș zbate degeaba ca prostul, aș cheltui o grămadă de bani cu firmele de consultanță ale lui Pește Prăjit. Chiar am început să dau block pe Facebook reclamelor care promovează asemenea idei, mă enervează și credulii care comentează pe acolo plini de entuziasm, ca și cum ar fi o chestie mega serioasă acolo care ar merita atâta interes.  Nici vorbă fraților, dacă aveți chef de pierdut vremea aiurea, puteți încerca totuși.

DISTRIBUIȚI
Nu sunt blogger, nici nu am intentia... Dar cred ca blogosfera poate face lumea un loc mai bun

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here