Am spus de multe ori faptul că YouTube în România e de rahat. Mă refer aici la calitatea conținutului bineînțeles, platforma în sine funcționează ca afară, nu e nicio diferență. Când văd ce fel de nimeni în potecă decid să-și cumpere o cameră de filmat și să se apuce de vlog pe la noi, mă apucă pandaliile. Nu că aș fi eu vreun frumos sau vreun enterianter, dar frate, dacă nu ești în stare să vorbești 1 minut fără să te încurci și să tai clipul de 7 ori, părerea mea este că vlogul nu-i treaba ta.

Mi s-a umplut inima de bucurie zilele trecute când am dat peste canalul din titlu, respectiv Istoria cu Virgil. Mie mi-a plăcut mereu istoria și din păcate nu am avut timp să o studiez. Acest Virgil însă m-a surprins. El povestește istoria țării într-o manieră foarte amuzantă, modernă și pe înțelesul tuturor, așa că m-am abonat instant. Evident, omul nu are 1.3 milioane de abonați, că doar nu linge cactuși, nu mănâncă prezervative alături de curva YouTube din România și așa mai departe. Are puțini abonați dar sunt oameni de calitate, pasionați de istorie, care-i urmăresc cu mare interes clipurile.

Am să încerc să-l promovez pe băiatul ăsta peste tot pe unde pot, pe toate paginile mele, pe toate blogurile pentru că merită. Avem și oameni serioși și muncitori în țara asta care merită promovare.

Bravo băi Virgil. Mă-nclin!

Și sper ca pe viitor să dau de mai mulți ca tine. YouTube-ul românesc are nevoie și de calitate, nu doar de certuri, panaramă gen Capatos, copii cu zero personalitate și așa mai departe.

DISTRIBUIȚI
Nu sunt blogger, nici nu am intentia... Dar cred ca blogosfera poate face lumea un loc mai bun

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here