Acasă Blog Înmatriculările de autoturisme noi au crescut cu 40% față de anul trecut....

Înmatriculările de autoturisme noi au crescut cu 40% față de anul trecut. De ce este o cifră absolut normală?

211
0

E foarte logic ce se întâmplă și foarte normal, din multe puncte de vedere. Românii au început să cumpere mai multe mașini noi (+40% față de luna iunie 2017) pentru că:

  • S-au săturat să fie păcăliți de samsari cu mașinile second hand, sau dacă nu au cumpărat de la samsari, de la românii de rând care niciodată nu sunt de încredere. Defectele ascunse sunt mereu o problemă atunci când cumperi un autoturism de la români, indiferent de natura lui, samsar sau proprietar de ani de zile. Acesta este adevărul din păcate.
  • S-au săturat să fie furați de mecanicii prost pregătiți din Service-uri. Aceștia nu cunosc meserie dar au grijă să ceară o grămadă de bani pentru cele mai elementare operațiuni. Dacă ai mașină nouă, aceasta este în garanție ani de zile, nu are cum să cedeze o piesă pur și simplu. Și chiar dacă cedează, va fi înlocuită gratuit, nu vei fi jecmănit de mecanicii lui Pește Prăjit.
  • S-au săturat să dea mii de euro pe niște mașini lipsite de siguranță. O mașină second hand se poate strica oricând, în special când îți e lumea mai dragă. Nu e un sentiment prea plăcut să ți se întâmple asta atunci când ești plecat prin concediu. Românii optează din ce în ce mai mult pentru siguranță. Aceștia doresc o mașină pe care să se poată baza dacă pleacă la drum.
DISTRIBUIȚI
Nu sunt blogger, nici nu am intentia... Dar cred ca blogosfera poate face lumea un loc mai bun

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here