Acasă Blog De unde poți cumpăra cafea boabe Lavazza de calitate?

De unde poți cumpăra cafea boabe Lavazza de calitate?

457
0
Lavazza

Dacă ești amator de cafea de calitate ai observat probabil faptul că e destul de dificil să faci rost uneori de cafea boabe Lavazza, exact sortimentul pe care tu ți-l dorești. Ca orice cafegist înrăit, ții probabil la marca ta preferată și nu dorești să o schimbi. Magazinele din oraș nu prea reușesc să aducă la raft calitate pentru că într-o țară săracă precum România, oamenii nu o doresc. Astfel, singura variantă pentru a te bucura în fiecare dimineață de o ceașcă din licoarea magică preferată este să apelezi la un magazin cafea boabe din mediul online, la un magazin de specialitate.

Din fericire, internetul a devenit un suport perfect pentru expunerea calității, a devenit un vad comercial foarte bun pentru magazinele specializate pe anumite nișe, inclusiv pe cafea. Deși aparent aceste magazine de nișă au părut că se refugiază în mediul virtual după ce o bună parte dintre ele au renunțat la spațiile închiriate din orașe, iată că această decizie a fost una foarte bună. Internetul reușește să lege clientul de comerciant mult mai bine atunci când vine vorba despre calitate decât atunci când există un magazin fizic ce trebuie să se adapteze practic cerinței pieței.

De unde poți cumpăra cafea boabe Lavazza de calitate?

Unul dintre magazinele dedicate cafelei de calitate, în mediul virtual, este cafelim.ro. Sincer să fiu, aici am găsit cel mai divers sortiment de cafea boabe Lavazza, cafeaua mea de suflet fără de care nu mă mai pot bucura de o zi plină de energie. Din punctul meu de vedere, Lavazza este de departe cea mai bună cafea pe care am avut-o până acum și nu aș schimba-o pentru nimic în lume. Problema e că pe la magazinele din oraș inclusiv hipermarketuri nu prea se găsește. În afară de Gran Riserva nu am văzut prea multe sortimente prin oraș, preferata mea fiind Pienaroma.

Desigur, mulți dintre voi veți spune că există și multe dezavantaje ale acestui concept de shopping online, mai ales atunci când te trezești cu borcanul de cafea gol și ai nevoie urgent. Știm cu toții faptul că aceste cumpărături online se bazează pe comenzi livrate prin curier, ce pot dura uneori chiar și 48 de ore. Aici intervine seriozitatea magazinului online. Cei de la cafelim.ro se angajează să expedieze comenzile venite până în orele 12 în aceeași zi, curierul având obligația să aducă cafeaua la destinatar în maxim 24 de ore, astfel încât niciun amator de cafea boabe Lavazza să nu sufere prea mult.

Părerea mea este că merită așteptarea mai ales în contextul în care alternativa ar fi să mergi să cumperi alt sortiment, cu care nu ești obișnuit și care nu poate să te mulțumească la fel de mult ca acea cafea de care te bucuri în fiecare de dimineață. În aceste 24 de ore cât aștepți coletul cred că poți face un efort să mergi să bei cafeaua în oraș, sigur există multe cafenele care folosesc cafea boabe Lavazza pentru servire. Tot ce trebuie să faci este să întrebi. După cum putem vedea, există soluții pentru „nenorocirea” de a rămâne fără cafeaua preferată.

Acum, rămâne la alegerea ta dacă dorești să folosești internetul pentru aprovizionarea cu cafea. Consider că în următorii 10 ani, internetul va fi folosit de tot mai multă lume pentru aprovizionarea cu de toate, nu numai cu cafea. Pe lângă prețurile mai mici cu care iese în evidență, internetul reușește să-ți ia multe drumuri din picioare, te ajută să economisești timp prețios pe care-l poți petrece alături de familie și de cei dragi, nu pe la coadă la supermarket. Sunt ferm convins că mulți dintre voi îmi vei da dreptate și vei cumpăra cafea boabe Lavazza doar online.

DISTRIBUIȚI
Nu sunt blogger, nici nu am intentia... Dar cred ca blogosfera poate face lumea un loc mai bun

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here