Acasă Blog Cum să se dezvolte un oraș când vineri la ora 14 găsești...

Cum să se dezvolte un oraș când vineri la ora 14 găsești Primăria închisă?

269
0
Primăria

Am fost ieri după masă pe la ora 15 la Primăria din Drobeta Turnu Severin și, ce să vezi, ușa închisă. Trag de ea crezând că e nevoie de forță majoră pentru a deschide-o și, de după un colț, s-a pogorât un paznic de la Poliția Comunitară care-mi spune că e închisă ușa. I-am explicat omului că primisem o hârtie de notificare de la Primărie și că am nevoie să vorbesc cu cineva de acolo.

Și, mi-a spus foarte tranșant „Păi e închis. Vineri doar până la ora 14 se lucrează”. WTF, fraților, cred că am rămas în urmă cu știrile. Sau uitasem că cei care lucrează acolo sunt bugetari, adică oameni care încearcă pe cât posibil să muncească cât mai puțin și să o tulească acasă cât mai repede. Păi măi fraților, acum vine și întrebarea mea legitimă oarecum: cum să se dezvolte un oraș când vineri la ora 14 găsești Primăria închisă? Poate sunt oameni care lucrează, ca să poată să-și plătească taxele și impozitele locale și care nu se pot învoi de la muncă pentru a rezolva o problemă la Primărie.

Da, ditamai Primăria de municipiu, zăvorâtă vineri de la orele 14. Mai mare rușinea fraților. Eu unul dacă aș fi Primar, pe bune dacă nu aș face program non stop. Să poată veni orice cetățean, oricând are nevoie să rezolve o problemă. Aș mai angaja o rundă de funcționari, aș băga și prieteni de-ai prietenilor pe posturi ca să respect tradiția din oraș și aș face non stop. Bine că știu să trimită notificări, mai greu e să stea pe la muncă atunci când vin cetățenii cărora le trimit notificările.

DISTRIBUIȚI
Nu sunt blogger, nici nu am intentia... Dar cred ca blogosfera poate face lumea un loc mai bun

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here