Acasă Blog Cine sunt susținătorii PSD

Cine sunt susținătorii PSD

214
0
psd

Am luat contact recent cu unul dintre cei mai înfocați susținători PSD – știți voi, genul acela de bătrân care are impresia că le știe pe toate și că cei care nu susțin PSD-ul sunt spălați pe creier – și sincer să fiu, am reușit să fac așa un fel de șablon al susținătorului PSD. Că toți sunt cam la fel din câte am observat, și cei fanatici și cei care susțin această grupare din umbră.

Cine sunt susținătorii PSD

  • Oameni care nu sunt afectați de măsurile economice dezastruoase luate de PSD (muncesc la negru, nu au veniturile declarate la ANAF ca să fie prigoniți de această instituție, nu au afaceri de care trebuie să se îngrijească și nici rate pe la bănci).
  • Oameni analfabeți care se identifică cu dezastrele alese pe posturi cheie în Guvern. Oameni pe care nu-i deranjează prostia și incultura promovată la rang înalt.
  • Oameni care mai ciupesc de ici colo câte ceva, mai un contract cu primăriile, mai o oportunitate de a fura la fel cum fură și aleșii.
  • Oameni care urăsc suficient de mult pe Băsescu cât să voteze cu oricine altcineva, numai direcția în care merge el, nu.
  • Oameni pentru care plecatul în străinătate sau reprofilarea/recalificarea nu mai reprezintă o opțiune. Oameni care nu evoluează deloc, care se mulțumesc cu puțin (inclusiv ajutoare sociale) și pentru care boasca e mai sfântă decât icoana din perete.
  • Oameni care nu pot și nici nu doresc să vadă o altă opțiune politică. Susținătorii PSD se cred cei mai deștepți oameni de pe planetă iar cei care nu gândesc la fel ca ei, sunt doar niște spălați pe creier.
DISTRIBUIȚI
Nu sunt blogger, nici nu am intentia... Dar cred ca blogosfera poate face lumea un loc mai bun

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here